Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak kupić bronie premium (nx cash) bez premki!

q120m0c0d3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema dzisiaj przedstawie wam jak kupic bronie premium za Nx'cash w ItememShop'ie.

No więc zaczynamy!Kupujemy Nx cash zależnie od broni jakią chcemy kupić np ja chce kupić barret'a m82 który kosztuje 2000 Nx cash i kupuje 4200 Nx cash za sms:D

Wchodźimy do gry mamy oczywiscie nx cash i pobieramy hacka z jakimś wizual premium możemy np pobrać go stąd:

http://www.mpcforum.pl/topic/694501-

Teraz chyba wszyscy wiedzą co zrobić ale dla pewności powiem. Włączamy go i włączamy tą funkcję i kupujemy!!!

TO NIE FAKE TESTOWAŁEM TO!!!

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Opublikowano

Emm... Ja myślałem, że gdy chce się kupić coś z premki przez NX CASH to nie potrzeba żadnego hacka :)

Po prostu kupujemy NX, wchodzimy do Item Shopu, wybieramy, że chcemy ją kupić za NX (a nie za dinary) klikamy BUY i gotowe. Nie trzeba się pierdzielić z żadnymi hackami ;<

Opublikowano

Bronie premium = bronie dla graczy premium za ,, dinary "

Bronie premium = bronie dla graczy no premium za ,, cash "

Nie trzeba sie chyba srać z hackami... to jest moje zdanie... :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mi się wydaje że jeżeli premium nie masz to kupić np m14 za nx w item shop w grze nie możesz kupić. Ja przynajmniej tak miałem.

Nie wiem czy działa to z hackiem ale zapewne tak. Spoko tucik ale dziwnie opisany ^^

Lajk

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

I jak tam ktoś testował czy działa to coś ?. A może autor zapoda jakieś ss video ?. Ale nie lepiej tak jak up'y napisali że wystarczy wejść w Marketplace i zakupić tam ?.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...