Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hakerzy

Darkloid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj byłem u kolegi graliśmy razem w worlda nagle dostał zaproszenie do grupy przyjął je i mu się wyłączył komputer.

Pograliśmy trochę w piłkę i wchodzimy na kompa patrzymy a w worldzie wszystkie auta sprzedane (włożył w grę około 300 złotych) znajomi usunięci i niewie co teraz zrobić czy iść na policje

czy co. Więc teraz od nikogo nie akceptujcie zaproszeń do grupy.

1302650.jpeg
Opublikowano

Nieee!!

Czyżby powtórny atak hakera? Znów?!

Jak się nazywał ten koleś, wiesz?

Tak było kiedyś, jak chat jeszcze działał -,-

Na policje nie idź, bo nic Ci nie zrobią, ale migiem pisz do supportu EA i im to zgłoś.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

usunął już konto i niegra powiedział że to strata pieniędzy pisał do supportu i mu nie pomogli

EDIT

zadzwonił do mnie i powiedział że mu odpisali że mu te boosty i konto zwrócą a postarają się rozwiązać problemy

1302650.jpeg
Opublikowano

Proszę o nick tego usera, co zaprosił.

A kiedy to się stało? Wiesz, że SUPPORT EA nie odpowiada od razu? Trzeba czekać od 2 dni do 2 tygodni.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

...prawdopodobnie znów zmasowany atak hakerów. Miejmy nadzieję, że nie. RADZĘ NIE WCHODZIĆ JUŻ DZIŚ DO WORLDA ZE WZGLĘDÓW BEZPIECZEŃSTWA.

A może nie miałeś czasem na kompie keyloggera? Może tak i nim ktoś zjadł Twojemu koledze konto?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie przypominam sobię możliwe ponieważ kolega sciągał wszystkie możliwe shity na kompa [niedzialajace hacki i inne badziewia]

Mnie się pytał o hacki to ja mu powiedziałem o gmz trainer i Treasure hack może miał keyloggera bo tapete mu też zmieniło na OSZUKALI CIE

1302650.jpeg
Opublikowano

...prawdopodobnie znów zmasowany atak hakerów. Miejmy nadzieję, że nie. RADZĘ NIE WCHODZIĆ JUŻ DZIŚ DO WORLDA ZE WZGLĘDÓW BEZPIECZEŃSTWA.

A może nie miałeś czasem na kompie keyloggera? Może tak i nim ktoś zjadł Twojemu koledze konto?

czyli przysyła ci ktoś zapro i przejebane ? jak anuluje to też mogą mi coś zrobić?

Opublikowano

ja jak akceptuje zaproszenia to gadam z jakmis angloami :D

nie przydarzylo mi sie jeszcze takie cos jak opisujesz i oby nie :D

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

Top@

Dzięki,za ostrzeżenie .. :|

Moim zdaniem jak Up-y@

Powinnien napisać do suporttu.

Mojemu koledze tak samo się zdażyło nick GROM1515 jak ktoś zna miałem ponad 50 aut itp i jak dobrze pamiętam 10dni temu nic nie miałem mówił mi ,że idzie nachwilę do innej grupy i potem go nie było . Powiedział mi wszystko na gg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...