Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zhakowane konto w lolu ?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co biega? Przed chwilą sobię grałem mecza,przegraliśmy i zamiast tego okienka ze statystykami i wszystkim lol mi się wyłączył to zalaczam z nowu i pisze niewlasciwe haslo ?

I nie moge wbic na skrzynke pisze ze niewlasciwe haslo !

Kurna jakiś typ mi haknął konto i teraz mi jeszcze na steamie pisze jaki on jest zajebisty,moge z tym isc na policje ?

straszy ze mi jebnie DDOSA CO MAM ROBIĆ ?

Boje sie kurna ludzie pomozcie ;/

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

No niestety mamy takich typków w Polsce : D Olej go i będzie cacy, po resztą nie bój się go bo nic ci nie zrobi.

Opublikowano

Ja na twoim miejscu poszedł bym na policje. Włamał się na LoLa, ale także na pocztę, gdzie masz zapewne większość haseł, a na dodatek zastrasza cię, więc gościu ma przejebane. PS. Nie masz jakiś wrogów?

Game Over

Opublikowano

Spróbuj odzyskać hasło przez e-mail'a, bo ten gościu nie zna twojego hasła do poczty, a na koncie nie można przecież w jednej chwili zmienić poczty. Jak najprędzej napisz do supportu, zrób screeny ze Steama czy coś, jak najwięcej dowodów i niech sprawdzą logi jakiego IP się logował ktoś na twoje konto itd. Pomyśl.

@edit. Na e-mail'u jest możliwość odzyskania hasła za SMS z wyłącznie tego numeru co podałeś przy rejestracji lub odpowiedź na jakieś pytanie np. Jak na cb wołali w dzieciństwie czy coś takiego, alternatywny adres etc. Spróbuj wszystkiego najpierw support a z policją. Mojemu koledze ktoś włamał się na NK i zaczoł przerabiać zdjęcie wyzywać znajomych, prowokować jego mama zgłosiła to na policje i konto bo 1dniu zostało usunięte, w twoim przypadku na pewno ci nie konta nie usuną.

Opublikowano

Masz do lola , steama, poczty takie same haslo?

Mojemu koledze 5 miesięcy temu gość zhackował steama po tem wbił mu na e-maila pocztę i wszystkie hasla sciagnal nk, fb, do roznych gier forum itp.

Ja an twoim miejscu martwię sie jak by ci poczte zhackowal bo konto lola mzoesz odzyzskac an emailu

Opublikowano

Na policje... Zastrasznie + konto warte to droga na komisariat

I racja tez, sprawdź czy nie mam keylogera

Pisz pomoge w sprawie LoL'a ;) Zapraszam na PBE i na GLOBAL ;)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

...Zamiast się bawić w policję sam go zacznij straszyć policją...

A jak wolisz wersje z pójściem na policje to weź zesobą SS'y na pena :DxD

1e448722.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...