Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WK=Bazyle Sin=Glacek,

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie Pytanie czy ja duzo bije ? Niegram od czasu wakacij bo bylem na wakaciach ,Mam Oblecha U7+8 , wk + 10 , Mam dane 45/2/42/30 i tera daje 3 w element i jade 1:1 Atak / Element , I bije Bazylom z Bufkami po 6000 (6k) a z kryta wale oko 7-8k prszewaznie 7 z kawalkiem. Wienc nwm czy dobrze czy zle ? i czy zamieniac oblecha na Majstarzny czy jakos tak na 75 lvl (Mam 74LVL)

Ok tera troche o Sink mam go na Glacka :D 89j+14 go mam i ludzije cos duzo ludzij tera ma lepsze sp czy ktos mi powie

z kont ta kase biora ? ja tera zbieram 150kk i chce upnoc sinka do +15 (NIE chce sellac i kupic +15 PONIEWARZ tego mam od 1J) Albo tera moze mi ktos Polecic jak zarabiac oraz Jaki sztylet kupic ? THX Z Gory

PS:Sorki za Polski ORAZ gram na Polskim NT (NosTale)

Opublikowano

A więc tak : CO do wk to dosyć dobrze. Build masz trochę w LoD ale nie narzekaj.

Oblecha masz jednego z najlepszych na serwie bo mało kto ma u7+9 ( ja znam tylko 1 osobę , masz +8 więc też dobrze ). Nie zmieniaj go. Majestatyczna jest słaba. Zmień dopiero na Podstawkę ( od ok 80lvl zbieraj np 10kk tygodniowo bo podstawka u7+8 za 140kk ).

Dużo ludzi ma z swoich 1 postaci. Teraz jest LoD więc myślą że na niskich lvl będą kozaczyć a puźniej szybko wyexpią się.

150kk to jest sporo, ale myślę że w 2 miechy spokojnie zarobisz. Zależy jakim budżetem teraz jesteś wstanie dać. Najlepiej skupować itemki i sellać na nb ceną o wiele wyższą ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

@Up Co do Oblecha mam go dalej ulepszac ? kupilem go tanio 1kk za U7+3 Czysty i wynioslo mnie z 15kk na ulepszenie . Mam bardzo duzo czasu zeby grac tak moze z 6 godzin dzienie W roku szkolnym ... Znasz moze jakies dobre spospoby zarabiania ? ja tak na dzien umiem zarabiac na Luku z oko 1kk wiem cienko :( ...

(Nie mow mi O Piorach :P mam ich dosyc mam ich z oko 900szt)

@Topic Ostatnio na tego sina wywalilem oko 120kk poleczasz jakis nowy build czy nie ? mam tak reszta/0/20/20 . Bo chce go pod glacka

Opublikowano

Powiem ci tak : zarabianie jest najlepsze na skupywaniu itemków z NM lub sp ( zależy od twojego budżetu ). Jak chcesz sinka upać na +15 to pozdro. Polecam ci raczej zebrać 150kk i kupić ranga +13 oraz jakiegoś wyrąbanego krissa. 15pkt na sinku zbyt wiele nie da natomiast jak lubisz glace to rang jest dla ciebie.

Oblecha lepiej już nie upaj bo jest chyba 3% więc z 50 prób = 180kk ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Mam Ranga +12 ^^ Starcza mi ale jak sam na glacku jestem a i ch z 70 to sinka wole i po 1 od tylu :) albo na ich baze :P a nie bende relogal jak napek wienc zostaje na sinku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...