Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of legends + komputer

danonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakichś dwóch miesięcy mam problem z komputerem, otóż gdy korzystam z niego ok. 3h wydajność spada ( to samo z grą league of legends, gram w nią około 3 godziny, cały czas 60 fps i pewnym momencie spadają one do 3-4 ). Gdy zrobię restart komputera wszystko działa ponownie znowu, lecz zdarza się, że przy ponownym restarcie komputera gdy jego wydajność była obniżona - gdy ładuje się windows XP ( pokazuję się napis WINDOWS XP przy uruchamianiu systemu ) obraz się zacina, nie chce się dalej ładować. Wtedy muszę odczekać 3-4 minuty, by móc uruchomić sprzęt. Dodam, że robiłem format komputera i to nic nie pomogło.

Dzięki, pozdrawiam

#Edit, prosze o przeniesienie gry do działu z problemami gier komputerowych, mój błąd.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

A pomyslales o tym ze mozesz miec totaly syf w kompie i trzeba go odkurzyc? Naprawde polecam niedosc ze polepsza wydajosc to jeszce zwieksza zywotnosc Pceta jak i laptopa

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Używałem ccleanera, odkurzacza, combofixa, skanowałem go spydoctorem, wyniki na obecność wirusów czy czegoś negatywne. Szwagier jeszcze wyskoczył z propozycją, że mam za mało pamięci ram, między innymi dlatego przy starcie komputera nie chce on ładować systemu. Ale to, że nie chce, to właśnie ma związek z tym, że jak Kolega Mat3jros wspomniał "poci się".

Wątpię, bym miał syf w kompie, gdyż w styczniu był dokupywany ram, nowa płyta główna, ale sprawdzę. Jeszcze jakieś propozycje?

Pozdrawiam

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Nie, najlepiej kup sprezone powietrze okolo 15 zlotych i tym jeszcze oczysisci jak uzywasz odkurzacza nakladaj koncowke ze szcotk miekka

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Morze jaki komp przede wszystkim. Np piec za dużo prądy wpierdziela a masz np jakiegoś tracera i stąd takie jajca. Możliwość też jest taka że któryś z podzespołów się przegrzewa. Sprawdź też czy nie pobierają się jakieś aktualizacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...