Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przerobiony xbox podlaczony do neta

Shout2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam juz z 2lata xboxa przerobionego mam duzo fajnych gier ale jednak granie z komputerem w fife czy tdu to nie to samo, wiec tutaj chce sie zwrocic do was bo kiedys slyszalem ze dostaje sie bana na konsole i nie mozna jej nawet odpalic wiec troche sie boje i dlatego chce was zapytac bo jednak taka zabawka malo nie kosztuje. tylko prosze was o powazne odpowiedzi a nie glupie odzywki i wysmiewanie

Opublikowano

no poczytalem o tym ale to tylko okreslone gry(wiekszosci nie mam) moge sobie na tym grac, ale czy ten normalny sposob zadziala bez banowania na granie offline?

Opublikowano

@up

no tak ale to jest to co napisal @DelagoX tylko ze podales mi link do tematu. a ja chce sie dowiedziec czy za normalne podlaczenie konsoli do neta i granie przez niego dostaje sie bana tylko na gre online czy na offline tez

@Edit

Moze inaczej, powiedzcie mi czy jak bede gral przez neta bana dostane tylko na multi czy na singla tez, tylko tyle prosze :)

Opublikowano

Jeżeli przez xbox kai'a to nie dostaniesz, ale jak przez live to jest szansa że cię zbanują ;)

Jak dostaniesz bana to tylko na multi (ale xbox kai nadal będzie działał), microsoft przestał dawać bany na dysk xboxa.

928011413476457403957.png

Opublikowano

w takim razie podlaczam sie niedlugo do neta bedzie jazda :D trudno dostane bana to kit jestem przyzwyczajony do grania only single player. dzieki pomogliscie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...