Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błędy forum i propozycja

sikorka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem kilka błedów na forum:

1. Nie działa otrzymane lajki na profilu, oraz wyświetla źle ilość znajmoych.

2. Prpozycja co wy na to aby pogrubić rangi na forum tak jak wcześniej

Wcześniej

http://screenshooter...7353547/xufhcpo

Teraz

http://screenshooter...7353547/gkhescj

3. Jeśli przeczytam temat to on juz nie powinien byc zaznaczony a jednak dalej jest mimo ze juz go przeczytałem, wcześniej tego nie było

Opublikowano

O tym pierwszym błędzie był już temat, więc o tym już wszyscy wiedzą. Niedługo prawdopodobnie to naprawią.

I według mnie, nie pogrubiona ranga lepiej wygląda.

1398258449-U383457.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie też strasznie wkurza to że jak przeczytam już jakiś temat to nadal pokazuje mi że jest nie przeczytany i przez to się gubię.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mnie też strasznie wkurza to że jak przeczytam już jakiś temat to nadal pokazuje mi że jest nie przeczytany i przez to się gubię.

A myślałem że ja tylko tak mam, jest na to sposób, można zawsze używać obserwowanych lub oznacz forum jako przeczytane, ale dobrze byłoby żeby kiedyś to naprawili.

Za punktem 2 jestem przeciwko, jest dobrze tak jak jest :)

A o pierwszym wszyscy wiedzą.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Co do pogrubienia rang jestem za, jednak tylko dla KidModerator+. Jakbyśmy każdego membersa pogrubili, to by lista była dwa razy dłuższa. ;)

Opublikowano

Z tym błędęm to już było..

A jeśli chodzi o pogrubienie to ok lepiej wtedy to wygląd :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Boże, o takie szczegóły musicie pisać Sugestie ? Lepiej niech naprawą błedy 502 itp. To bardziej ryje mózg, niż "niepogrubiona" ranga ...

9368_gold.png

Opublikowano

OKAZJA! KUP POGRUBIONĄ RANGĘ MODERATORA ZA JEDYNE 10ZŁ ^^ W KOŃCU BĘDZIE SIĘ WYRÓŻNIAĆ O "SZARYCH MEMBERSÓW"

Mam zdanie jak Omek. Niech lepiej 502 i 500 i czasem 404 naprawią, a nie pogrubione rangi...

Opublikowano

Za pogrubieniem rang także jestem za.Moim zdaniem to powinno być bardziej dla black memberów itp.Dla kid modów itp.jest to nie potrzebne.Co do błędów niech już do chuja pana naprawią ten jebany 502 błąd,bo się wkurwię i zrobię furię skrzata!

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...