Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ulepszanie u Seon-Pyeong

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam SF 2011 I ulepszanie u Seona działa tylko od 501 do 510. Gdy wezme wyższy numer pojawia się napis:

Nie możesz dodać wartość

Numery refine mam poprawne tak samo z systemem ulepszeń. Możliwe ,że są inne numery?

Opublikowano

Wejdz do navicat potem do refine proto i znajdz np. 702 i w pierwszym id itemka którego potrzeba na ulepszenia a w drugim ilosc ich . Potem zapisujesz ,reset maszynki i wchodzisz potem znowu navicat i item_proto i np syrka szukasz to 279 i szukasz tabelki (juz nie pamietam ale wiem ze po gold )i tam masaz tez 2 te to w pierwszej np 299 ;p a w drugiej co na to potrzeba czyli np. 702 i reset i masz. Nie kumasz ? to napisz na gg:33788998

xxx

Opublikowano

Rozumiem doskonale. O to chodzi że ID powyżej 500 odpowiedzialne były za ulepszanie u Seona a jak ustawie np 511 to mam błąd podany wyżej i nie mogę ulepszyć.

Opublikowano

Polecam wam Tylko to że jak robicie serwer do z głową ;p pomyśl co napisałem w tamtym poscie dokładnie i bedziesz wiedział wszystko

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...