Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze steamem

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś miałem na steam tf2 i teraz nagle ni stąd ni zowąd pisze że mam zainstalowany tf2 (na dysku zeżarło mi 11gb) jak daję usuń zawartość lokalną to się usuwa (na dysku nadal jest 11gb więcej) a po restarcie steam znowu jest w bibliotece. Jak się tego pozbyć? W folderze steamapps > nazwa użytkownika mam tylko dwie swoje gry a tf2 nie ma.

Opublikowano

Napisałem temat dałem usuń zawartość lokalną zadziałało na zawsze. Zawsze jak robię temat samo się wyjaśnia. Temat zamknąć a C.J i tak masz lajka bo mogło pomóc.

Fałszywy alarm tf2 zaczął sam się pobierać. Czemu to cholerstwo tak się uwzięło? Czy też wam się zdarzyło żeby gry wbrew waszej woli się pobierały?

Opublikowano

ref

Znowu to cholerstwo się pobrało. Zawsze wiedziałem że steam to dziadostwo ale teraz to już przesadzili.

Jak ktoś pomoże 4x lajk.

Opublikowano

Steama nie odinstaluję bo mam dwie gry a to jednak trochę waży.

A może to być wina garry's moda bo on jednak trochę czerpie z tf2? Tak jak pisałem tf2 nie ma w steamapps > nazwa użytkownika ale jest parę plików w steamapps i ważą one 9gb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...