Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Silników gier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HHahahahhahahhahahhahaha

I jescze hahha

Poczekaj jeszcze hahahahhahahahhahahah w przerwie miedzy haha, hahahhahahhahahhahahhaha i jescze raz definitywnie hahahhahahahahhahahahha

3d rozbawiles mnie naprawde....

Silniki 3d nie przesadze jesli powiem ze chodza ok 1000 zl

2d nie ma za free a przynajmniej nie znajdziesz za lajk tylko sam 3 godz na gogulu siedziec

Opublikowano

Ktoś przeniósł temat do złego działu ..

A tu zdziwię cie..

Dajmy taki przykład , Mój kolega stworzył pierwszą swoją gre w UDK. może ją każdemu udostępniać do puki nie bd chciał żeby ludzie mieli by mu za to płacić..

Masz link do jego gry

Opublikowano

UDK za bardzo nie wiem co ten skrot oznacza

Jestesmy w dziale via www wiec automatycznie pisze o grach via www

Opublikowano

@up tak wiem , ktoś przeniósł mój temat tutaj.

[url="http://www.unrealengine.com/udk/"]http://www.unrealengine.com/udk/[/url]

Jest na niej bardzo dużo postawionych gier typu mass efect 3 itp :)Silnik jest darmowy do puki nie chcemy sprzedawać swoich gier ;) wtedy płacimy 90 dolarów za licencje i 20% tego co zarobimy z gry .

Opublikowano

Z tego co przeczytalem opisy to jest framework jak jquery(moge sie mylic) czyli czemu ma nie byc wykorzystywana ta technologia?

Opublikowano

On pisze , że twórcy Mass Effect 3 (BioWare) robili na tym silniku gre i później kupili sobie na nią licencje... Czytaj ze zrozumieniem Marcin.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Ale przepraszam czemu nie?

No rozumiem cie w tej kwesti bo robisz gre na jquery czy ajaxie ?

Szukaj w google :)

Ile twoj brat robil ta gre?

Opublikowano

Jak zrobił na tym gre to szacun ;) Jak dla mnie hmmm... nie umiem powiedzieć ale chyba masa wszystkiego a przede wszystkim czasu potrzebna :) Chyba , że gotowca przerobił -,-

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...