Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Steam

efadfa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taką sprawę: Już dawno temu ktoś mi się włamał na konto Steam. Wszystko świetnie, wysłałam do Steama wiadomość że zostało konto ukradzione. Steam ZBANOWAŁ to konto, zamiast mi je oddać (wysłałam zdjęcia kodów do gier) akurat w tym samym dniu w którym.. dogadałam się z hackerem i konto mi oddał, teraz mogę na nie wejść. Więc pytanie: Czy jest JAKIKOLWIEK sposób żeby to konto odbanować żebym mogła sobie grać w MW3, SR3 i tak dalej? Bo już mnie denerwuje to że nie mogę sobie pograć z przyjaciółmi na multi, albo chociażby na współpracy SR3. Z góry dziękuję, jeśli zły temat proszę o przeniesienie, ale naprawdę nie wiedziałam gdzie to napisać.

-Shit, they hate me, why?

-Because you are who you are. You don't want to be anyone else.

-Yeah... That makes sense.

Opublikowano

Jeżeli dobrze znasz angielski to napisz do supportu jeśl nie to postaram się pomóc.Ja zrozumiałem to tak ktoś ci ukradł konto tak? później Ty te konto odzyskałaś ale zbanowane ?.

1875979175.png
Opublikowano

Z Angielskim na dosyć dobrym poziomie jak na mój wiek, ale nie aż tak, jeśli Metalhead mógłbyś mi pomóc, to bym była bardzo wdzięczna.

-Shit, they hate me, why?

-Because you are who you are. You don't want to be anyone else.

-Yeah... That makes sense.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...