Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Headadmin zasponsoruje serwer

metinek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZĘ O WYRAŹNE CZYTANIE. JEŻELI PISZESZ DO MNIE NA GG TO JESTEŚ PEWIEN WARUNKÓW JAKIE SĄ ZAPISANE!!!

Witam!!!

Tytuł trochę śmieszny, ale zgodny z prawdą. Mam do zaoferowania zasponsorowanie serweru (częściowe)

MOJE FUNDUSZE TO 70-80 ZŁ MIESIĘCZIE SMS!!!!! (Proszę o zapamiętanie 70-80zł SMSem)

W zamian oczekuje oczywiście bycie Headadminem na serwerze (nie roszcze sobie praw do bycia ownerem).

NIM ZACZNIESZ DO MNIE PISAĆ MAM KILKA OBOWIĄZKOWYCH WARUNKÓW:

1. Serwer koniecznie musi być RPG lub Surv-RPG
  2. Wpłacam 70-80 zł maxymalnie (później porozmawiamy o powiększeniu do 100) WSZYSTKO SMS!!!!
  3. Jestem headadminem (drugą najważniejszą osobą na serwerze) (lubię mieć władze) :D
  4. Serwer minimum 30-40 slotów

Mam także dostęp do konsoli (restarty,zmiana pluginów(oczywiście za zgodą ownera))

Reszte warunków omówimy na gg .Serwer najpierw oglądam itp. następnie jeżeli przydzielone zostaną mi uprawnienia (wpłacam pierwszą część przed dostaniem uprawnień, a drugą po) biorę się do gry. Płacę 16 dnia każdego miesiąca!!!! (dla wyjaśnienia 16 dzień miesiąca to np: 16.03 albo 16.05... wcześniej nie!)

Niestety po wakacjach będę spędzał dość mało czasu na serwerze, dlatego rekompensuje to wpłatami :) (więc proszę nie narzekać że spędzam mało czasu... spedzam go maksymalną ilość)... Oczymś jeszcze zapomniałem, ale to już jakiś drobiazg. jak przypomne to dam znać.

Pozdrawiam!!!

Pamiętaj!!!! przeczytaj tekst drugi raz i upewnij się że warunki ci pasują!!! zmiannie dokonuje!!!!

nrGG:34209148

Opublikowano

70-80 zł SMS'em w najlepszym przypadku da nam 30zł, czyli okolo 10slotów na serwer.

Niezbyt ciekawa oferta :D

Niestety trzeba "dopłacić" ;(

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

70-80 zl SMS,tak jak powiedział 2up,to tylko ok. 30 zl,czyli 10 slotów na mineserv,co oznacza,że 30-40 slotów to można pomarzyć, najpierw załatw sobie konto w banku,potem myśl o serwerze zresztą kto weźmie ci da konsole,pluginy i wszystko za te 30 zl ktore wplyna na konto,kup se lepiej vipa na jakims servie

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...