Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Multiplayer CoD4 ! (nagradzam)

Slayer2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z cod'em . Dotyczy on wszystkich gier które próbowałem na tym pccie (heroes 5, Lego Batman...) , instalacja przebiega normalnie , wszystko spoko. Odpalam gre , wyszukuje sobie serwer i normalnie się łącze. Wchodzę na serwer i mi się zacina gra, przed wyborem zespołu. Mam opcje pod jak największe fpsy (ustawienia wody itd. wszędzie najsłabsze) dodam , że mam nowy komputer (win7) i sprzęt dość dobry, a wymagania wyższe niż te wymagane prze grę. Mam tak w każdej grze i zastanawiam się czym to jest spowodowane , jest mi w stanie ktoś pomóc ? Nagrodze plusami, komentarzami, czy kto co tam chce :)

Pozdrawiam :)

slayer_press.jpg
Opublikowano

Lol wy odrazu format -.- Komputer nie zając Format nie zając to co jest zając ? Zajac jest Zając. Reinstal Gry Zobacz też czy aktualizacje masz wszystkie chodzi mi o chipset grafiki, Wersja Gry możesz miec 1.0 a wbijasz na server 1.7 ;) * Możliwie że masz zrąbaną gre ogólnie Miałem ostatnio z Black Opsem kumpla bo ściągnął sobie wrzucił na płytki a paczając później gra dała sią zainstalować ale brakowało czegoś i wywalało co pochwile z komunikatem Graphic Error #.....( cos tam ) I nie chodziło o sprzęt bo u mnie to samo ;)

Mój Sprzed ( Przejściowy/Tym Czasowy ) Sony Vaio Intel Core I3 2.4 8 GB Ram Grafika 1GB Dysk 400GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...