Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bonus Switcher by padmak

Pijoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

Szukam bs'a od padmaka edytowanego,poprawionego bo mam wersję 3.0.5 czy 3.0.0.5 ale jest mały problem ponieważ nie działa mi szybkość zmiany bonów i w tym jest problem ;/ ma ktoś edytowanego w którym nie ma tego problemu? Bardzo dziękuje za linki :)

asd

Opublikowano

Nie ma nikt edytowanego, bo się nie da + prawa autorskie... Dziwne, że jakoś tylko Ty masz ten błąd. Za pewne coś źle robisz ;)

fea.gif

Opublikowano

Tzn. nie robie nic źle ale ustawie go raz i wpisze na 680 dobrze zmienia potem jak wskoczą bony już sie coś psuje i zmienia co jakieś 1,5 sec tak, że nie wiem co jest nie tak. A jak ktoś ma podobnego bota do tego od padmaka z dobrą szybkością zmieniania bonów i możliwością na 5 slotów to prosił bym o link ;]

asd

Opublikowano

Tzn. nie robie nic źle ale ustawie go raz i wpisze na 680 dobrze zmienia potem jak wskoczą bony już sie coś psuje i zmienia co jakieś 1,5 sec tak, że nie wiem co jest nie tak. A jak ktoś ma podobnego bota do tego od padmaka z dobrą szybkością zmieniania bonów i możliwością na 5 slotów to prosił bym o link ;]

Każdy ma taki błąd i jest to jedyna wersja która zmienia 5itemków na raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...