Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alivion Survival + Frakcje [No-Premium] [No-WL] [Dedyk]

FreeStyle37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

Nazwa serwera: Alivion

IP serwera: f15.owncraft.pl:25044

P.png

Rodzaj Serwera: Survival +Frakcje

Hosting Serwera: Dedykowany

PvP: Tak

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Premium: Nie

Sloty: 16 ( Wkrótce dokupimy więcej slotów )

Biala Lista: Nie

Nether: Tak

Pluginy:

p.jpg

Załoga: FreeStyle373 & BladeRx

D.png

-AFK kick po 5 minutach

- Działający anty x-ray oraz AntiCheat

-Na serwerze codziennie odbywają się eventy

Opublikowano

Z całego serca nie polecam, admin ma 12 lat gadałem z nim, po 2 server to śmietnik nie server, działki za sms za 10 zł, admin sprzedaje adminy za 20 zł wszystkie hacki działają, po prostu istny burdrel

Opublikowano

Z całego serca nie polecam, admin ma 12 lat gadałem z nim, po 2 server to śmietnik nie server, działki za sms za 10 zł, admin sprzedaje adminy za 20 zł wszystkie hacki działają, po prostu istny burdrel

Co ty pierdolisz? Nigdy ze mną nie gadałeś. Na serwerze nie posiadamy działek... Nigdzie nie pisze że sprzedaje admina po 20 zl... Hacki nie działą ;] Jest tylko 2 adminów... i żadnych adminów i działek nie sprzedaje!

Opublikowano

Za to juz wiele osob ma diax sety enchantowane i mówią, że dostali od admina bo weszli na serwer ^^xD

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Za to juz wiele osob ma diax sety enchantowane i mówią, że dostali od admina bo weszli na serwer ^^xD

Niby kto tak pisał..? Ja jeszcze, ani 1 osoby nie widziałem z full setem diaxowym :)

Opublikowano

Taka prawda ze fs czerpie tylko kase na metka z serwa :P

CosaTM ty już lepiej sie nie odzywaj... Dawno nie grałem metka i lepiej wypier*alaj na swoją camorre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...