Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Trudne Sprawy

charlie120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z wyborem postaci :P Waham się pomiędzy zeusem, anubisem i agni :( Która z tym postaci sprawuję się najlepiej w jungli ? Chcę żeby miała mocne dmg i żeby szybko nie padała.

IDcncno.png

Opublikowano

Lol, żadna z tych postaci nie nadaję się na jungle game.

One są zawsze na midzie, jeżeli chodzi ci o grę jako stały jungler, czyli od początku w jungli grasz i gankujesz to polecam serdecznie arachne.

Opublikowano

Witam mam taki problem z wyborem postaci :P Waham się pomiędzy zeusem, anubisem i agni :( Która z tym postaci sprawuję się najlepiej w jungli ? Chcę żeby miała mocne dmg i żeby szybko nie padała.

No wiesz jungla tymi postaciami raczej odpada, chyba, że w późniejszym etapie gry.

Zawsze warto zostawić jungle jakiemuś koledze z drużyny, który ma odpowiednią postać.

Ale cóż Agni dostała nerfa z czego nie jest już taka dobra jak była kiedyś, ale też potrafi zrobić zamęt. Uważam, że to dobra postać na mida. Zeus, ma mocne DMG, ale trzeba się nim troszkę nauczyć grac, bo z jego ulti dość łatwo wyjść. Anubis z ostatniego patcha wyszedł całkiem całkiem, zmniejszyli mu czas ładowania skillów. Także, chyba Anubis byłby dobrą partią.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

właśnie, że nie.

Agni na 2 lvl'u spokojnie już zaczyna jungle...

Zeus tylko team fight'y....

Anubis.... szkoda gadać postać, która na prawde jest jak bóg.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

polecam zeusa ma wielkiem dmg i nawet z daleka rypniesz kolesia z 3 skilla jak go zaznaczyles juz

Opublikowano

Zeusem w pojedynkę niczego nie osiągniesz, nie polecam dla początkującego gracza.

Najlepszą postacią z tych wymienionych jest Anubis - nawet początkujący gracz sobie z nim poradzi, gra się nim bardzo przyjemnie chociaż osobiście wolę Bakasurę.

Opublikowano

Zeusem w pojedynkę niczego nie osiągniesz, nie polecam dla początkującego gracza.

Najlepszą postacią z tych wymienionych jest Anubis - nawet początkujący gracz sobie z nim poradzi, gra się nim bardzo przyjemnie chociaż osobiście wolę Bakasurę.

Zeus solo nic nie zdziała? zaaplikuje Ci 3 hity i nastepnie detonate i leci okolo 300-1100 dmg (zależy od etapy gry).

Ult połączone z śmieciem co spowalnia podczas użycia skill'i..... otrzymujemy wtedy maszynke do zabijania nawet solo.

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Zeus solo nic nie zdziała? zaaplikuje Ci 3 hity i nastepnie detonate i leci okolo 300-1100 dmg (zależy od etapy gry).

Ult połączone z śmieciem co spowalnia podczas użycia skill'i..... otrzymujemy wtedy maszynke do zabijania nawet solo.

Wystarczy, że włączę ulti i butcher blades Bakasurą, 6 hitów i Cb nie ma kochanieńka, nie masz dobrego systemu ucieczki, a ja z tym przed Twoimi skilami nie będę miała problemu. :P Poza tym gdyby zaatakował Cię tank nie miałabyś nic innego do zrobienia jak ucieczka, nawet w późniejszym etapie gry, a ja Bakasurą mogę walczyć nawet z tankiem gdy nie mam gotowego ulti, bo i tak wygram. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...