Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Za 6300 PZ

KuKuKu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na fast ci polecę zeby on nie zamknol tematu i przeczytasz to tak

Diana Silna Postac Szybki colldown ulti

a jak nie pasuje ci to to poczekaj na rengara jest to champion Op i to bardzo

Opublikowano

Na fast ci polecę zeby on nie zamknol tematu i przeczytasz to tak

Diana Silna Postac Szybki colldown ulti

a jak nie pasuje ci to to poczekaj na rengara jest to champion Op i to bardzo

rengar dostanie nerfa w 100% ;]

12096517424cdeec1e1a459.jpg

sygnatura1.png

Opublikowano

ta, Regnar dostanie nerfa w 100%, o wszystkich tak mówili a oni robią kolejne skórki do Teemo ;) Zbieraj na Rengara bo jest naprawde dobry na dżungli, Darius wcześniej wspomniany też ma baaardzo dobry 'demejdż' a nafeedowany potrafi wycarrować cały team.

Opublikowano

@up

mógłbyś uzasadnić

jeśli o ezreala chodzi to dobry pomysł, ulti przez całą mapę, dobry carry, fajny pasyw (za użycie skilla dostajesz 10% AS)

ogólnie fajna postać, często fajnie sie dobija z ulti :)

Opublikowano

A co myślicie o brandzie ?

Oglądałem kilka filmików na yt i na pierwszy rzut oka przypadł mi do gustu, jednakże wszytko wychodzi w praniu...

Nie grałem nim więc nie wiem jak to jest, ale może ktoś z was testował go ?

buusaga.jpg

Opublikowano

A ja polecam ci vlada postac swietna do zdobywania killi po 9 lvlu do 9 lvla starasz sie maxymanie farmic a po tym w tf'ie siejesz totalny rozkurw z ulti i E easy penta no i od czasu do czasu mozna stealnac z Q

Fizz ma swietny dmg dobry system esc kili ci nie zabraknie rowniez

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

@up xx, Brand to fajna postać, ale bardzo trudna, ponieważ ciężko trafić W, jest papier i na dodatek jest ap carry więc bardzo często będzie focusowany.

Opublikowano

A co myślicie o brandzie ?

Oglądałem kilka filmików na yt i na pierwszy rzut oka przypadł mi do gustu, jednakże wszytko wychodzi w praniu...

Nie grałem nim więc nie wiem jak to jest, ale może ktoś z was testował go ?

Brand to jeden z lepszych picków na mida który wnosi coś w TFach. Ulti to płomień który odbija się 3 razy od przeciwników, mini ignite po trafieniu skillem, może stunować, tak jak up: nie ma w pobliżu wrogich minionów i Cię gankują - DOUBLE KILL.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

ta, Regnar dostanie nerfa w 100%, o wszystkich tak mówili a oni robią kolejne skórki do Teemo ;) Zbieraj na Rengara bo jest naprawde dobry na dżungli, Darius wcześniej wspomniany też ma baaardzo dobry 'demejdż' a nafeedowany potrafi wycarrować cały team.

Bullshit

Darius to noob champ w kazdej grze jaxem jade kazdego darka z palcem w dupie nie uzywajac ulti.

@TOPIC

szybkie fragi :

- ap - ahri / brand

- ad talon/ vayne

Opublikowano

ulti Branda dostało buffa jakby ktoś nie wiedział i nawet jak są miniony w pobliżu to to w niczym nie przeszkadza. Poza tym ulti odbija się 5 razy. Polecam Ci Branda ze wzgledu na mega burst + AoE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...