Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać? + pytanko odnośnie zarobku.

Hawki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się, gdzie najbardziej opłacałoby mi się grać pod względem serwera oraz postaci. Do wyboru mam:

- S1, konto z 2 wróżkami z nm (swiatlo, ogien) , czapką małpy, i postacią łuk 77 i mag 18 (20 profa).

- S1, konto z czapką antylopy, ale za to z magiem 72, job max, dg +1 20j, red +3 26.

- S3, totalnie od nowa.

Chcę grać magiem, więc mój problem polega na tym: a) wróżki i czapka, B) level i profa. I kompletnie nie wiem, co wybrać. ^^

I przy okazji, mam dwa pytania.

1. Jak najszybciej zarobić na 2 pudła SP, nie licząc Sponsor Pay, którego chwilowo mam dość? (zarabiam na nim b. dużo, ale może coś nieco mniej nużącego ? ;x)

2. Ile dostanę za wk +7 57j w pudle na S1, oraz za sina +4 44j również w pudle ?

3. Czy da się grać na s3 ? Ogólnie mam na myśli ilość ludzi, bb itd.

Pozdrawiam ! :)

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Opublikowano

Ja bym wybral s3.Jest tam duzo ogarnietych nawet wiekszosc sa ogarnieci gracze.Na bb zawsze dobrze jest, coraz czesciej dzieli na pare grup.Z zarobkiem tez trudno nie jest pare godzin w lochu shanera, moze pare na jaszczurkach i masz ;-) No ale pamietajmy w tej grze trzeba czasu.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Graj na s1, masz 2 wrozki z nm na pierwsze i drugie sp, czapke malpy (dla mnie najlepsza w grze). Na avalonie wg mnie najprzyjemniej się gra.

Za wk dostaniesz okolo 16kk, za sina 10/12kk. Jak zarobic? Chodz swoim lucznikiem na bb. Priorytetem jest zbieranie potków. Jedno bb = 100/250k po sprzedaniu potów i hazarduj dropnięte eq podczas grania magiem. Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, macie po lajku. :)

Crr, czyli, o ile dobrze Cię zrozumiałem , mam grać tym magiem od 18 lvla ? ^^

(Ten 72 jest na innym koncie, bez wróżek czy czapki)

Goth, jestem jeszcze niezdecydowany. Może zobaczymy się na s3. :D

Opublikowano

Powiem tak :

Teraz jak jest LoD to wbicie pewnego LVL nie jest problemem. Jednak Te wr itp nie są łatwo do zdobycia ( chyba ze śpisz na kasie ;)) .

Wybór należy do ciebie. My możemy tylko sugerować czy chcemy cię na serwie czy nie ( ja np zapraszam na avalon ;))

Pozdro

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Heh... Jak mi się chce , to daję radę 20kk/tydzień na sponsorpayu. (Jadę kraje po kolei, Niemcy, USA, UK, Holandia, Francja, Hiszpania itd... :D), więc można założyć, że kasę da się załatwić... + zostało mi te 25kk jeśli załatwię 2 pudełka. Więc chyba lecę na s1 od poniedziałku... ^^

Opublikowano

Zapraszam. Grasz od nowa czy na tej starej postaci? bo ja właśnie zaczynam od nowa. Teraz zbieram kaske na krzaczka, ranga już mam i lecim na szczecin ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

Raczej starą postać, chociaż w sumie, jeśli dobiłbym ten 55 i jeszcze się na LoD załapał, to mógłbym wbić ten lv, i zaoszczędzić wróżki i czapkę... (Ognia 42, swiatlo 47... więc chyba warto...) Jak sądzisz ? wtedy mój char nazywałby się Akarashi, 18lv i 20 profka. ^^

Opublikowano

No szczerze to polecam ci od nowa. Gra teraz jest fajna, zawsze możesz wbić szybko 55 a puźniej w tydzień nawet 70 ( mój kumpel na 1 LoD wbił od 57 do 62 xD ( wk +14 xD ))

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Okej, od jutra gram Akarashim . :D

Mam nadzieje, ze dam rade wbic ten 55 w miare szybko...

Wiem, ze na LoD jest moc expa... kiedys, jak byl event 300% expa z okazji urodzin nostale, i byl 2 godzinny LoD, wbilem z 75 na 77. :) (po rogu z anckiem exp x12, :DD)

pzdr, i do zobaczenia na s1. :>

(Sorka za polskie znaki, na live usb mam z tym problem, a musze chyba formata zrobic... xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...