Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Idealne pullniecie blue dla junglera

Casawir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czesto gdy gracie premade lub poprostu chcecie pomoc junglerowi , gracie na midzie jedyne co mozecie zrobic to pullnac a pomoc moze jedynie bot czy top ktory niemoze tracic duzo czasu . Po przeczytaniu tego tuta zobaczycie jak mozecie pullnac blue dla junglera bez zadnego wysilku a on niestraci nawet 10 hp .

To jest ukryta treść, proszę

Gdy juz pulniecie chodzicie w krzakach tak jak na obrazku az jungler nie zabije blue ktory chodzi w te sama strone co wy jest tak jak by zabugowany .

Musicie tylko pamietac aby nikt z topa lub bota niedotykal Blue tylko ty i jungler nie mozecie tez robic zbyt duzych "zamachow" w tym sensie zeby trzymac sie odleglosci jak na obrazku .

To tyle wiem ze tut troche badziewny i wiele osob moze to znac ale denerwuje mnie to jak kogos prosze o takieo pulla bo gram jakas postacia ktora slabo idzie jungla z butami on mi wyjezdza z textem " im not noob i know" a pozniej robi zwyklego pulla

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano
tracisz tym sposobem csy i expa, zakladam, ze blue bez smite'a czyli jestes pol levela do tylu na midzie.

zawsze tak robie i zanim przyjdzie enemy mid trace moze 2 -3 cs nie wiecej czyli moge to odkuc na wiedzmach pozniej

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

zawsze tak robie i zanim przyjdzie enemy mid trace moze 2 -3 cs nie wiecej czyli moge to odkuc na wiedzmach pozniej

pozniej to ja moge nadrobic 100cs, ale early sie liczy.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

bezsensu nie dosc ze tracisz farme (wiecej niz 2-3) to jungler nie potrzebuje takiego pulla za nim sie odwroci po zwyklym pullu i tak jungler zabierze mu +50% hp

Opublikowano

Do tej pory gdy tak pullowałem kumplowi traciłem max 1 miniona, czasami 0. Nie mam pojęcią w jaki sposób wy pullujecie że tracicie całą falę minionów, przecież jeżeli jungler ogarnięty i top troszke mu pomoże + smite i blue b. szybko znika. Oczywiście polecam te pullowanie (nie zawsze się udaje i czasami się na tym traci).

Opublikowano

Do tej pory gdy tak pullowałem kumplowi traciłem max 1 miniona, czasami 0. Nie mam pojęcią w jaki sposób wy pullujecie że tracicie całą falę minionów, przecież jeżeli jungler ogarnięty i top troszke mu pomoże + smite i blue b. szybko znika. Oczywiście polecam te pullowanie (nie zawsze się udaje i czasami się na tym traci).

Ty chyba nie w temacie jestes. Ogarnij temat potem wroc.

btw. kto uzywa smite'a na pierwszego buffa skoro dostaje pulla? widze nastepne 900elo sie odzywa.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ty chyba nie w temacie jestes. Ogarnij temat potem wroc.

btw. kto uzywa smite'a na pierwszego buffa skoro dostaje pulla? widze nastepne 900elo sie odzywa.

Pewnie jeszcze leasha nie dostaje, zresztą nie elo 900 tylko pewnie normal blindpick.

I rzeczywiście jeżeli gracie na jakimś low elo / blindpickach to w zasadzie nic nie tracicie, bo tam strata 1, 2, 3 cs'ów nie robi nikomu różnicy.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...