Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Czarny ekran

NoNameWu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem.. przez którego nie mogę grać kilka dni już.. reinstall pomaga tylko do momentu wyłączenia gry, jak wyłączę, znów client robi się czarny.

Ale o co chodzi?

Konkretniej o okno ładowania się postaci, gdy już wybierzemy tą którą gramy, otwiera się okno z ładowaniem postaci, mi się ono robi całe czarne i nie działa. Relogi nie pomagają. reinstalle jak już wspomniałem, do wyłączenia lola, potem znowu muszę robić reinstall. Mam nadzieję, że ktoś mi sensownie pomoże.

Karte graficzną aktualizowałem.

Opublikowano

mialem to samo. juz wypowiadalem sie w innym topicu. usun calkowicie lola, zaktualizuj AIR'a, sciagnij od nowa lola, zainstaluj, zpatchuj i bd smigac.

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

Nic nie daje też próbowałem. To nie jest problem z lolem tylko połączeniem z serwerem lola :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

i co ja mam zrobić? robię wszystko co można.. czyszczę kompa, aktualizuję windowsa, wgrywam jakieś śmieszne programy. Nikt nie wie ?

Opublikowano

ale po co mam pobierać znów jak wczoraj pobierałem?

teraz nawet nie musiałem wyłączać, wystarczy że nie pograłem z 30 minut, odpaliłem steama, poszedłem na tv -> próbowałem założyć grę, znowu czarny ekran podczas ładowania postaci.

Pograłem z 5h, za każdym razem jak chce pograć, muszę robić to samo.. reinstall + patchowanie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...