Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Olaf & Udyr

Gość Maxiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Potrzebuje builda na Olafa i Udyra.

Tyle że aby były po polsku ;)

Dzięki z góry i pozdrawiam.

Opublikowano

Hrr...dzięki za pomoc ale koniecznie z mobafire ?

...

Myślałem że jacyś doświadczeni userzy się wypowiedzą.

Opublikowano

Nie jestem doświadczonym userem ale buildy ci powiem (pzynajmniej jak ja robie)

Olaf: Latara>Merci/Tabi>Lodowy/Plemienna>Atma>Czerwone mieczeki xD nw jak na pl się nazywają>Krwiopijec/Paszcza/Ostrze nieskonczonosci.

Udyr: Latara>Merki/Tabi>Koniec Rozumu/Krwawe Szpony>Lodowy/Słoneczna/Plemienna>Omen>Atma.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak uniwersalny build. Wszystko zależy od przeciwnego teamu i to pod niego powinieneś się dostosowywać (jeżeli mają dużo AP - robisz warmoga, jeżeli maja mocnych AD robisz frozena, atme). W szczególności nie polecam Ci robienia takiego buildu na olafa jaki podał Pan nade mną, ponieważ olaf "pod oracza" nie skutkuje w late game. Jeżeli chcesz build na topa, to po powrocie kup 2x doran miecz (zaczynasz tylko od butków i 3 potki), potem phage (to co wygląda jak młotek, nie gram na polskiej wersji) a dalej wszystko zależy od tego czy jesteś nafeedowany czy nie. Gdy odstajesz w farmie na lini, kup sobie hog'a (serce ze złota?!) i ogólnie najważniejsze to robienie się pod team przeciwny.

Tyle ode mnie do olafa, udyra niestety nie posiadam, więc Ci nie doradze ;>

Opublikowano

Dzięki bardzo za rady do olafa (nie mam limitu jutro wam dam lajki).

Jeszcze sprawdze tego z udyrem i odświerze ewentualnie temat ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...