Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy długo mam czekać na odpowiedz Riot'u

McTwissT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 4 dni temu napisałem do riot w sprawie sprzedaży 2 championów , wszystko zgodnie ze wzorem oprócz tego że nie zalogowałem się gdy do nich pisałem . i czekam już 4 dni i dupka że tak powiem .

LM7fs.jpg

Opublikowano

Jak napisałeś do poleskiego supportu to na sprzedaż postaci trochę poczekasz.

Ja jakieś 2 miesiące temu aż ktoś raczył mi odpowiedzieć czekałem 9 dni, ale nie wiem jak jest teraz. Może mają więcej supporterów i pójdzie to sprawniej.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Mi riot w jakieś sprawie odpowiadał 5dni i 7 były dwa zgłoszenia w tym samym dniu i do tego jednego 5dniowego dawałem komentarz

"5dni odpowiadać lekka przesada" Odpowiedz na ticketa i na komentarz"Ponieważ dawałeś komentarz post był odświeżany co śmieszne jest drugi ticket który ma tydzień i zero komentarza >,< poczekaj troche ;d

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Ja pisząc do angielskiego supportu dostałem odpowiedź po 2 dniach ;) Zależy pewnie ile mają zgłoszeń w danym momencie.

@UP

Mi się niestety nie udało, ale postać po zmianach tak (ostatnio Twitcha udało mi się sprzedać) ;)

Opublikowano

Macie pecha, ja jakieś 2 miesiące temu, napisałem do polskiego supportu w sprawie sprzedaży 2 postaci, to odpowiedzieli mi niecały dzień później. Na dodatek napisali mi że zrobili wyjątek bo na ogół nie sprzedają już postaci.

Game Over

Opublikowano

Macie pecha, ja jakieś 2 miesiące temu, napisałem do polskiego supportu w sprawie sprzedaży 2 postaci, to odpowiedzieli mi niecały dzień później. Na dodatek napisali mi że zrobili wyjątek bo na ogół nie sprzedają już postaci.

To jest standardowy tekst któremu piszą każdemu. Że wyjątek itd..

@ 3x UP, drugi raz postaci nie sprzedaż, ale możesz zareklamować Twitcha, Evelynn i Xina.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

@Up, ale nie każdemu sprzedają postaci, wiem, bo próbowałem pisać do supportu żeby sprzedali mi postaci z innego konta, ale napisali że nie muszą sprzedawać, i to już wynika z ich woli. Więc jednak był to trochę wyjątek, bo nie każdemu sprzedają.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...