Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Potrzebujesz bota 24h/doba? Wejdź!

aspion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakaz handlu na forum :D

@zgłoszone

Powołując się na punkt 12, II części regulaminu forum cyt. "12. Na MPCforum handel przedmiotami rzeczywistymi jak i wirtualnymi jest zakazany." i 11 punkt Regulaminu lokalnego działu DarkOrbit cyt. "Wszelki obrót kontami, czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest zabronione. (MPC forum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy konsekwencji w pośredniczeniu) Zakaz proszenia o konta, bądź wyłudzania ich. Kara: Warn 5% + w uzasadnionych przypadkach odpowiedni ban." ostrzeżenie nie może być wydane ponieważ zabroniony jest handel jedynie przedmiotami, a nie USŁUGAMI.

Opublikowano

z tego co wiem to za późno , bo kamyk już ma taką ofertę

Oferta kamieniarza to 20 zł za 7 dni. Sądzę, że to chyba jednak różnica w cenie.

Opublikowano

istnieje taka strona jak bigpoint.com ... po podaniu danej osobie passów może sobie powiązać wasze konto z tą stronką i wbijać kiedy chce i ile chce ...zmiana passów wam nie pomoże . A jak go wkurwicie to wam może polecieć po wyposażeniu ... 77 postów , ja bym takiej osobie danych do konta nie podał. Ja mam grubo ponad 700 i jakoś nie oferuje się w puszczaniu botów a mógłbym... Tyle ode mnie.

NAJLEPIEJ ZAINWESTOWAĆ WE WŁASNEGO VPS'A

:) BĘDZIECIE WTEDY BEZPIECZNI O SWOJE KONTO/KONTA

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

zapamiętajcie pewną zasadę:

nigdy ale to przenigdy nie podajemy jakichkolwiek danych komuś kogo nie znamy, jest aktywny bug do kradzieży kont darkorbit

nawet koledzy nie podawajcie swoich danych

innym słowem: NIE UFAJ NIKOMU[przynajmniej w sieci]

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

zapamiętajcie pewną zasadę:

nigdy ale to przenigdy nie podajemy jakichkolwiek danych komuś kogo nie znamy, jest aktywny bug do kradzieży kont darkorbit

nawet koledzy nie podawajcie swoich danych

innym słowem: NIE UFAJ NIKOMU[przynajmniej w sieci]

kolego ... bug na maila przestał działać 45 minut temu -.- jestem tym zbulwersowany no ale cóż ... bywa i tak.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja u tego Pana puściłem bota, zapłaciłem i nie było narazie rzadnych problemów, wy wyżej niewypowiadajcie się na ten temat jeżeli nie macie ochoty puszczać u niego bota.

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...