Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sfragowani [Igrzyska Śmierci #2][Survival][35 Slotów][Dedykowany][Premium:Nie][24/7][PvP: Tak]

kamil255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

strzalka.gifNazwa serwera: Sfragowani [igrzyska Śmierci #2]

strzalka.gifIP serwera: 37.59.5.226:22010

P.png

strzalka.gifHosting Serwera: Dedykowany

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzeta: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifSloty: 35

strzalka.gifBiala Lista: Nie

strzalka.gifNether: Tak

D.png

strzalka.gifPoszukiwana administracja. Ciekawe pomysły związane z budowlami będą nagradzane. Zapraszamy.

Opublikowano

Polecam bardzo serwer. Mili gracze, miła administracja ogólnie atmosfera niczego sobie ! Zapraszam bardzo serdecznie na serwer.

Opublikowano

Z całego serca nie polecam, gdy wchodzisz na server, pierwsze wrażenie jest takie:

Server fajny, ogarne sobie go.

Wbijamy na surowcową, full burdel z pełnym wyposażeniem- masakra!

Idziemy przez miasto, 5 graczy online, spoko -.-

Wszystkie hacki świata działają (włącznie z clonowaniem, lataniem, speedhackiem, xrayem i innym ścierwem)

Administracja to dzieci max 13 lat, wyzyskują od ludzi kase, sprzedają adminy za smsy

Oraz jedna z największych wad servera:

LAGI NIEMIŁOSIERNE!

Administracja banuje kogo chce i tylko dlatego że powie: "Moglibyście zmienić to i to"

Admin się wywyższa ponad wszystko, hejtuje chociaż jest małym grubym bahorem jedzącym czipsi ot co.

Z całego mojego serca i z całej duszy mojej nie polecam!!!

Opublikowano

Z całego serca nie polecam, gdy wchodzisz na server, pierwsze wrażenie jest takie:

Wszystkie hacki świata działają (włącznie z clonowaniem, lataniem, speedhackiem, xrayem i innym ścierwem)

Administracja to dzieci max 13 lat, wyzyskują od ludzi kase, sprzedają adminy za smsy

LAGI NIEMIŁOSIERNE!

Administracja banuje kogo chce i tylko dlatego że powie: "Moglibyście zmienić to i to"

Admin się wywyższa ponad wszystko, hejtuje chociaż jest małym grubym bahorem jedzącym czipsi ot co.

Administracja to dzieci ? ...

Admini sprzedawani za smsy ?

Chyba sobie kolego drogi serwer pomyliłeś ...

Ty chyba pomyliłeś sie z sobą :)

Pozdrawiam

Opublikowano

LAGI NIEMIŁOSIERNE!

Grałem pierwsze chwilkę i powiem, jest ok. Nie wiem w czym widzisz błąd ? jak od razu o adma żebrasz i nodusa używasz ^.^

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Jeśli szukacie zabezpieczeń zapraszam do użycia mojego tutoriala:

http://www.mpcforum.pl/topic/671797-tut-zabezpieczenie-serwera-minecraft/page__p__4838103#entry4838103

Opublikowano

[center][url=http://www.mpcforum.pl/][img=http://www.mpm1122.net.pl/generator/G.png][/url][/center]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]Nazwa serwera[/font][/color][/b]:[/size][b][size=5][color=#] [font=verdana,geneva,sans-serif]CinuStudio[/font][/center]
[/color][/b][/size]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]IP serwera[/font][/color][/b]: [/size][b][size=5][color=#][font=verdana,geneva,sans-serif]5.71.72.169[/font][/center]
[/color][/b][/size]

[center][url=http://www.mpcforum.pl/][img=http://www.mpm1122.net.pl/generator/P.png][/url][/center]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]Rodzaj Serwera[/font][/color][/b]:[/size][b][size=5][color=#] [font=verdana,geneva,sans-serif]Freebuild [/font][/center]
[/color][/b][/size]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]Hosting Serwera[/font][/color][/b]:[/size][b][size=5][color=#] [font=verdana,geneva,sans-serif]Hamachi [/font][/center]
[/color][/b][/size]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]PvP[/font][/color][/b]:[/size][b][size=5][color=#] [font=verdana,geneva,sans-serif]Tak [/font][/center]
[/color][/b][/size]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]Potwory[/font][/color][/b]:[/size][b][size=5][color=#][font=verdana,geneva,sans-serif] Tak[/font] [/center]
[/color][/b][/size]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]Zwierzeta[/font][/color][/b]:[/size][b][size=5][color=#][font=verdana,geneva,sans-serif] Tak[/font] [/center]
[/color][/b][/size]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]Premium[/font][/color][/b]:[/size][b][size=5][color=#][font=verdana,geneva,sans-serif] Nie [/font][/center]
[/color][/b][/size]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]Sloty[/font][/color][/b]:[/size][b][size=5][color=#][font=verdana,geneva,sans-serif] 50 [/font][/center]
[/color][/b][/size]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]Biala Lista[/font][/color][/b]:[/size][size=5] [b][color=#][font=verdana,geneva,sans-serif]Nie[/font][/center]
[/color][/b][/size]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]Nether[/font][/b]:[/color][/size][size=5][b][color=#][font=verdana,geneva,sans-serif] Tak[/font][/center]
[/color][/b][/size]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]Pluginy[/font][/b]:[/color][/size][size=5][b] [color=#][font=verdana,geneva,sans-serif][/font][/center]
[/color][/b][/size]

[center][color=#488825][b][size=5][font=verdana,geneva,sans-serif]Załoga[/font][/b]:[/color][/size][size=5][b] [color=#][font=verdana,geneva,sans-serif][/font][/center]
[/color][/b][/size]

[center][url=http://www.mpcforum.pl/][img=http://www.mpm1122.net.pl/generator/D.png][/url][/center]

Opublikowano

Nie polecam serwera. Straszne lagi. Do tego gdy czytałam komentarze (matie33 raczej ma racje) a następnie wróciłam do serwera eq miałam pełne śmieci: złoto mięso miecz ze złota itd. Żałosne, każdy rozdaje kiedy chce i co chce bo mają hacki i nie jest im szkoda. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...