Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ca się bardzo tnie.

nyrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ze w czasie gry i w lobby ca potrafi się zaciąć nawet na 30 sec. W lobby mi to zabardzo nie przeszkadza za to w grze denerwuje jak nie wiem. Wie ktoś czym to może być spowodowane. Dodam że gry takie jak BF3, COD MW3 czy jakieś inne gry chodzą aż miło.

Mój PC:

Grafa: Gt520 2gb

Procek: Fx 4100 3.6Ghz

Plyta: MSI 760GM-P21

Zasilacz: 400W firmy i modelu nie pamiętam

Dysk twardy:1TB firmy i modelu też nie pamiętam.

Temperatury

Grafa 49 w spoczynku natomiast w stresie do 65 maksymalnie

Procek 39 w spoczynku 41-43 w stresie

Dysk 37

Opublikowano

CA na niskich wymaganiach tak samo chodzi? Próbowałeś boostera? Spróbuj zresetować łącze z netem może coś nie tak jest.

@down

Dodam że gry takie jak BF3, COD MW3 czy jakieś inne gry chodzą aż miło.
Opublikowano

To jest składak z Allegro ... Zasilacz masz na 100% no name, karta graficzna ddr3, więc nic dziwnego, że masz lagi..

-Podaj nazwę zailacza ..

-a jak jest z innymi grami ?

9368_gold.png

Opublikowano

Ca na niskich tak samo jak na makasymalnych, próbowałem GB zaraz sprubuje zrestartować neta. A i przypomiało mi się że mam tak od kiedy dodali mapę Slaughterhouse.

Reset neta nie pomógł.

Opublikowano

O kur.. 400W do takiego zestawu? Moim zdaniem za mało, jakiś bałwan robił i składał ten zestaw..

To jest składak z Allegro z zasilaczem znajdującym się na czarnej liście, który zamiast 400 ma może 320 .

Co jak co, ale sądzę, że jeżeli BF3 i MW3 chodzą ci bez problemów, to po prostu głupia natura CA się odzywa .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...