Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cheaty, a kino

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie kina. Jeśli ktoś gra na cheatach to czy te będzie widać na filmiku w kinie/ss zrobionych w kinie?

Pozdrawiam.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Czyli np. na ESP spokojnie mozna grac na wh i ew. wyslac potem demko do skarbca, bo nie widac kwadracikow etc? :D

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

U mnie widać na nagraniach jak używam External ESP v2.12. Normalnie widać czerwone i niebieskie prostokąty, przez co nie mogę ich dodawać do publicznej biblioteki.

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

Ja też gram na tym i widać je tylko wtedy kiedy masz włączony cheat. Tak naprawdę tylko Ty widzisz kwadraciki, bo używasz External króre działa nawet w kinie :D

Opublikowano

No tak... hack może 'zbierać' nawet kiedy oglądam rozgrywkę w kinie :P Nie pomyślałem o tym i nie wyłączyłem go podczas oglądania :D

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...