Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] CA EU, a CA RU

Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam takie pytanko.

Jakoż że wyszła nowa wersja CA przeznaczona dla rusków, mam takie pytanko dotyczące modów.

Jeżeli będę używać modów na CA RU to mogę dostać bana na CA EU ??

Niby to 2 całkowicie inne gry ... ale to jest Nexon w końcu. Pamiętam jak banował nawet za boty do innych gier (kumpel wyrwał za bota do Silkroad -.-)..

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie dostaniesz, CA RU nie jest już od Nexona.

to ciekawe od czego ; ))

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Wszystkie gry Combat Arms są od nexona ;)

GemeNet tylko reprezentuje nexona w Rosji (zapewne nie opłacało im się tworzyć osobnego działu, więc podjęli umowę z gamenetem).

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...