Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]SearX v8.2

fg007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przeczytałem już kilka wypowidzi jak używać tego haka, chodzi mi o Set Killstreak i żaden sposób nie działa. Proszę powiedzcie jak zrobić żeby działało.

Opublikowano

Najpierw w klasie w której chcesz ustawić nie resetujące się killstreaki wybierz serię ofiar wsparcie (normalnie, nie za pomocą hacka ).Następnie w hacku kliknij w przycisk Set killstreaks. Wybierz klasę w której ustawiłes serię ofiar wsparcie a po prawej stronie zaznacz Assault i wybierz killstreaki jakie chcesz miec i na koniec naciśnij Set Kill streak.(Jeśli masz win7/vista uruchom hacka jako admin)

Opublikowano

Jak włączam jako administrator to hax nie działa, włączam normalnie i działają wszystkie akcje oprócz Set Killstreak i class custromizator.

Mógłbyś podać jakiś inny hax.

Opublikowano

Dobra doszłem co i jak, ale nadaj nie mogę ustawić na Specjalist żeby nie resetowało. Pojawia się komunikat: Ingame select your perks and return to the overview of the classes, then apply this feature!

Opublikowano

Zaradzi ktoś na mą nie dole czy też mam spamować jak spam bot pięć tysięcy?

@

Co jest? Me pismo zbeszczeszcza się!

@

Teraz na poważnie dlaczeo tak pisze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...