Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wyzwanie graczy (1 na 1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Patrząc na wiele gier przeglądarkowych wyzywanie graczy na pojedynki polega na kliknięciu w button "wyzwij/zaatakuj" po czym odbywa się ta walka i albo się przegrywa albo nie.

Zaczęło mnie zastanawiać to... bo, wchodząc po jakimś czasie na gre mam wiadomości "zostałeś zaatakowany - 30 razy" co trochę denerwuje.

2) Można zrobić aby po wyzwaniu gracza X - musi on zaakceptować to wyzwanie lub je odrzucić - no ale to sprawdza się do czekania na ten pojedynek.

Można zrobić mały unik takiej sytuacji czyli każde wyzwanie trwa 30 min (oczekiwanie na nie) i jeśli po tym czasie osoba wyzwana nie zaakceptuje/odrzuci pojedynku to on znika lub też pojedynek się odbywa automatycznie.

Do tego wszystkiego zrobić limit wyzwań np. 20 na dzień.

Waszym zdaniem, który element 1 czy 2 powinien być w grze ?

Opublikowano

Chłopie.... Z reguły wyzywamy słabszego ;] więc on automatycznie nie będzie akceptował pojedynku. To jest złe rozwiązanie. Tak samo zrobić gafe i zaatakujesz silniejszego to on akceptuje ;] i takim sposobem zniszczy się gra.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

O jakiej ty grze mówisz?

tzn ?

Chłopie.... Z reguły wyzywamy słabszego ;] więc on automatycznie nie będzie akceptował pojedynku. To jest złe rozwiązanie. Tak samo zrobić gafe i zaatakujesz silniejszego to on akceptuje ;] i takim sposobem zniszczy się gra.

Szukam poprostu jakiegoś ciekawszego rozwiązania stąd moje pytania.

Czyli jednym słowem standardowo wyzywamy przeciwnika i pojedynek od razu się wykonuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...