Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fake czy Prawda?p

.PingwineQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , serfowałem sobie po mpc i natknąłem się na link do strony "jak zarabiać nawet 61 tyś. na miesiąc" no i tam spotkałem takie wideo http://www.youtube.com/watch?v=Spt1-PMd6w4&feature=player_embedded#! , nie ukrywam że wzbudziło to we mnie spore zainteresowanie choć wolę na początek tu napisać żeby potem nie mieć jakiś przykrych sytuacji (Policja , czy wezwanie do zapłaty)

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

61k miesięcznie ? nawet nie musze ogladac tego filmiku , zeby wiedziec , ze to fake ...

Myśl logicznie

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Żeby to było prawdą, to co mają powiedzieć pracownicy po magisterce napieprzający 10h dziennie za 1,5k miesięcznie

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

61k miesięcznie ? nawet nie musze ogladac tego filmiku , zeby wiedziec , ze to fake ...

Myśl logicznie

No niby tak , ale popatrz facet pokazuje że ma za jednym miesiącem 61k , no to musiał to jakoś zrobić , bo chyba pożyczki od dotpay'a nie wziął ... Poza tym on nie stara się być anonimowym w drugim filmie pokazuje twarz ...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Tak, tak. Zapisz się do szkolenia GRATIS*.

*Darmowa ofarta obejmuje tylko pierwszą lekcję. Aby mieć dostęp do pozostałych lekcji zakup (...).

I tak to zazwyczaj wygląda ^_^

7m9a.png

Opublikowano

Aż tyle na pewno nie ;D FAKE wg. mnie

GG 13384171

Metin2 Helper || Metin2 Player || Krytyk || Grafik || CS 1.6 Player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...