Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z permissions do enchantowania komendą. Dodaję do uprawnień:- essentials.enchant.[Name] i - essentials.enchant . Niestety nadal ta grupa nie może enchantować komendą. Proszę o pomoc. :)

mcgc.gif

Opublikowano

W tym danym permissions tam gdzie jest [name] to wpisujesz nazwę enchantu na essentials.enchant.alldmg i dana grupa może użyć komendy /enchant alldmg

Jeśli chcesz dać randze wszystkie enchanty to o ile się nie mylę musisz wpisać permissions

essentials.enchant

Opublikowano

raczej musisz wpisac essentials.enchant.* tak jest we wszystkich pluginach jesli chce sie dodac wszystkie permisje to dajemy znaczek -*

Opublikowano

alinek dziękuję! Dodałem .* i działa!:) Ale Hasners też dzięki za fatygę i twój sposób też chyba by działał. Do zamknięcia.

mcgc.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

sory ze odkopuje ale nie bede zakladać nowego tematu

da sie moze tak ze osoba z Op na serwie z ranga moderator nie bedzie mogla uzywac komend enchant zadnej

czy starczy tylko jak wpisze przy moderatorze

- -essentials.enchant.*

czy nie da sie tak jak ktos ma op to zawsze moze ?

Opublikowano

Powiedz mi skoro ktoś ma moderatora no to po co mu op no przecież to się z celem mija ustaw mu kilka najpotrzebniejszych opcji w permissions cuby bany itp i starczy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...