Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Można stworzyć server na win7 ?

HydraMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś miałem prywatny server metin2 na win xp miałem wtedy neostrade :) .

Teraz zakupiłem nowy komputer z win 7 64 bit (Teraz mam netie ruter netia spot ) i nic nie chce działać . Jak zaloguje się do maszyny i wpisze sysinstall lece do konfiguracji wszystko robię dobrze tak jak kiedyś ale jak wpisze /etc/rc.d/netif restart to wszystko się tam restartuje i nie mogę zalogować się do ftp anie mysql :/. Próbowałem na wszystkich plikach serverowych i to samo na hamachi i no-hamachi nadal to samo . A jak wpisuje ./start lub /start to pisze mi takie coś :

http://desmond.image...png&res=landing

To jest na plikach by jachupl . A na innych pisze tylko "Can not get public ip address " .

Strasznie mnie to wkurwia :) .

Tylko nie dzajcie mi bana przypadkiem za multi konto jest to inny komputer więc mogę mieć te konto :)

Opublikowano

po

/etc/rc.d/netif restart

wpisujesz

/start

xD

PS: a sory nie zauważyłem scrrena :D

Neta ciśniesz przez ROUTER ???

Może tutaj coś znajdziesz

http://www.mpcforum.pl/topic/555815-problem-can-not-get-public-ip-adress/

sygnanu.jpg

Opublikowano

Temat:

[PROBLEM]Można stworzyć server na win7 ?

To pytanie jest jak już czyli tak :

[Pytanie]Można stworzyć server na win7 ?

xxx

Opublikowano

Właśnie tylko jemu wyskakuje dziwny błąd, nie grzebałeś w konfiguracji serwera dotyczących adresu ip lub tym podobne?

josemousignature.jpg
Opublikowano

Jak robisz serwer to musisz mieć świadomość że jest trudno a nie ze 2 kliknięcia i serwer juz jest ;d jeżeli hamachi robisz to masz tutaj jak zrobić

Jest to robione na win 7 .

http://www.mpcforum.pl/topic/685293-mega-tuttworzymy-serwer-hamachi-na-plikach-by-badar/

Zrób to na by badar łatwiej jak na zielonego :) Pozdro

xxx

Opublikowano

a może zobacz przez Virtual Boxa ? nie wiem czy podziała ja np probowalem przez vb postawic ten serwer ale nei wiem co zrobic po komendzie ./start hehe. a dokładniej (Dobra powiedzmy ze mam pliki serwerowe jachupl nooo i wszystko ładnie dobiega konca i jestem na komendzie ./start i co dalej mam zrobic zeby włączyc serwer ? niby jakies spolszczenie wrzucic do metin2 2008 r ale jak to wrzucam i odapam przez tooo to wyskakują mi serwery polskie od 1-5 . albo jak wchodze do navicata przez passy od jachu pl yasu19956 i hasło driftingforever tooo nie chce mi sie polączyc z bazą danych dodam ze mam właczaony port map odblokowane porty i ip z końcówką 100) i co mam zrobic??? podpowie ktos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...