Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zamaskowany wróg

askolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś 20 min. temu, miałem bitwe swoim KW-3. Nic nadzwyczajnego gdyby nie to, że zauważyłem SU-8 (miał na zielono nick, % hp, itp.) . Postanowiłem go zignorować (bo w końcu wyglądał jak by był z mojego teamu), zaś on za mną podążał (dość nie typowe jak na zachowanie arty). Pomyślałem, że to wsparcie do momentu kiedy mnie zabił... po sprawdzeniu tabeli teamu, okazało się, że jest wrogiem

Wie ktoś dlaczego wróg miał na zielono nick itp. i jak tego przypadku unikać

Opublikowano

daltonistą nie jestem, a w ustawieniach, jedynie co to zmieniłem to "odległość rysowania". Wolverin wroga normalnie był czerwony. Poza tym mój kolega (który u mnie nocuje) też widział kolor zielony u SU-8.

Opublikowano

Jeżeli spotka cię to więcej razy to znaczy że coś ci się spierdoliło z grą, a jeżeli to było jednorazowe to nie ma co się zastanawiać nad przyczyną tego bo nie ma sensu

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Pewnie jakiś błąd.niewłaściwe wyświetlanie kolorów :D coś sie pomyliło i tak jest

gadanie

worldoftanks-hangar-copy.jpg

Opublikowano

Trzeba by podmienić modele. Ja tak robiłem jak podmieniałem broń palną z łukami w Metin2 xD. ALe to trzeba by znać rorszerzenie tych plików itd.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

rozszerzenie ".model", otwierane programem Catia V4/V5. Ruski się nieźle pozabezpieczali, to już nie dla mnie, ale jak ktoś chce się tym pobawić to droga wolna. ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

To tylko psuje rozgrywkę. Ale for fun, to nawet ciekawe jest. :D

Ja lubiłem podmieniać wieżyczki, gąski i tak dalej na inne. I miałem na czołgu VK wieżyczkę od Shermana, gąski od Tigera itd. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...