Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FB na Metin2PL

DaVeOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie do osób obeznanych w sprawach fish bota na pl. A mianowicie Czego będę potrzebować do łowienia bez bana. Z mojej strony to wygląda tak: Expie postać 30lvl wyższym lvl , oczywiscie na osobnym mailu i chce nim bocić. Łowić będę tylko wtedy kiedy będę przy komputerze i bede miał na niego oko , więc bana od gm'a nie dostane za to , że mnie zobaczył ponieważ odrazu wyłącze bota i odpiszę. Proszę o opisanie co dokładnie zrobić , aby nie dostać bana ( ci obeznani będą wiedzieć na jakim ch łowić i w którym miejscu itp ). Mam już spatchowaną wersję metina , ściągnięte: Najnowszego kamera , M2Bob 1.4.6 z packami , Bypassa Final , FB lightfish 0.6 , i właśnie pobieram całego metina z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/552421-dlmetin2-fullpatch-hackshieldblock-cheats/ . Mógłby mi jakis doświadczony ''rybak'' poradzić ? Niechcę wyrwać bana po 1 dniu łowienia.

Z góry dziękuje i oczywiście się odwdzięcze jak najlepiej potrafie.

Opublikowano

Emm.. Ja osobiście dużo na FB łowiłem i bana jakoś nie wyłapałem.

Stawiaj lepiej na noc i rano zbieraj to co Ci FB nałowi.

Jak chcesz w dzień stawiać i sprawdzać czy GM przypadkiem nie pisze to odpuść sobie niepotrzebny trud. :P

Najlepiej ściągnij jakiegoś expbota aby robić codziennie jakieś dwie postacie 30 lvl. Jak wyłapiesz bana to kolejnego odpalasz.

Ch to najlepiej CH3 - CH4. Chociaż to zależy. Na jednych serwach jest najwięcej na CH1 na innych na CH2. Na CH4 też się zdarzają więc próbuj może CH3 chyba, że na CH4 pusto. Jak na CH1 jest więcej osób z reguły to na CH2 też próbuj i na odwrót.

E9mwj60.png
Opublikowano

Dzięki to co napisałeś przydało się. Ale głownie mi chodziło jakiego FB używasz , jakie pliczki wrzucasz do folderu z grą , czy instalujesz kamera , czy poprostu tak jak inni pisali wrzucasz tylko M2Bob do orginalnego metka wraz z packami ?

Opublikowano

Ja na przykład używam FB z tego filmiku:

ostatnio miałem jakiś błąd wyskakujący, ale teraz jest ok. Narazie bana nie dostałem, a używam go od 3 dni.

Opublikowano

A jakie zabezpieczenia do hs ? kamer czy co ?

Acha i jeszcze jedno , przy tym fishbocie nic innego nie mozesz robic ? Bo z tego co zauwazylem on sa, kieruje myszką..

Opublikowano

Ja używam fishbota od M2Bob i jest znakomity nie trzeba jakiś blokad hs. Łowie na ch1 m1 obok rybaka gdzie dużo ludzi łowi wtedy jest mniejsza szansa na dostanie bana (tak myślę). Tylko musisz widzieć tego metka z fb bo raz mnie GM przeteleportował obok "Soon" w M1 dobrze, że szybko zatrzymałem fb, gdybym tego nie zrobił bot by sam poszedł w to samo miejsce co łowił rybki i byłby BANIK ;) Jeżeli pomogłem to licze na Like ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...