Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Perm Ban

h3ni3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj ss w temacie jako [img.]x[/img] a nie do pobrania.

Z resztą powinieneś na maila dostać info za co masz bana, a jeśli nic takiego nie masz to pisz do supportu.

Opublikowano

Pisze tylko ze przez trybunał,za feed napewno nie,za leavowanie tez nie ( w match history zadnego leave nie ma oO),jedynie za wulgi ale za wulgi perm ban?wtf?Wgl smieszy mnie to ze wydalem tyle na ta gre a oni poprostu mnie zbanowali,pierw dostalem bana na tydzien,odczekalem i perm ban...

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

To, że wydałeś na grę nic ich nie obchodzi :) Wystarczy FAQ przeczytać. Możesz do nich napisać i spróbować się odwołać od bana, ale szanse nie są duże. Jeśli możesz, to podaj link do sprawy, możliwe, że dużo raportów na ciebie poleciało.

7m9a.png

Opublikowano

Pisze tylko ze przez trybunał,za feed napewno nie,za leavowanie tez nie ( w match history zadnego leave nie ma oO),jedynie za wulgi ale za wulgi perm ban?wtf?Wgl smieszy mnie to ze wydalem tyle na ta gre a oni poprostu mnie zbanowali,pierw dostalem bana na tydzien,odczekalem i perm ban...

Ja dawno temu dostalem tez bana bo ludzie z mojego teamu tak mnie wkurzyli ze specjalnie padalem i dostalem bana ale po tygodniu dalej moglem grac :P

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Legenda
Opublikowano

W mailu masz historie z trybunału, wyślij ją tutaj a się mi Ci powiemy za co masz bana. Jest w mailu obrazek ale możliwe, że się nie otworzył i masz tylko mały kwadrat, klikasz w niego i kopiujesz nam adres który wyskoczył.

Opublikowano

Nie ma to jak trollowac gry ze statami 20 + a ludzmi w teamie 0-10 conajmniej nie ^^ ?Masz wyzej screen,to nie jest ban na tydzien,tylko na kurwa 200 + lat,nie jestem gandalfem zeby tyle dozyc,zreszta ta gra do 2020 sie skonczy.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Nie ma to jak trollowac gry ze statami 20 + a ludzmi w teamie 0-10 conajmniej nie ^^ ?Masz wyzej screen,to nie jest ban na tydzien,tylko na kurwa 200 + lat,nie jestem gandalfem zeby tyle dozyc,zreszta ta gra do 2020 sie skonczy.

Sam napisałeś że wcześniej dostałeś bana na tydzień i później perm. Więc jeżeli te 2 bany nastąpiły jeden po drugim znaczy to że było na Ciebie dużo raportów.

Po tym jak dostałeś bana na tydzień to po prostu wciąż miałeś "aktywne raporty" w trybunale które kwalifikowały się na bana - tym razem perma.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

W takim razie pierdole tą gre,raz na zawsze.Ludzie z topki moga miec staty po 0-100000 i chuja nim zrobia bo są "TOP"banda jebanych zlodziei.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...