Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alienware free champ+skin.

Xare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yup, wyczytałem na innym forum że mają dawać za darmo jakiegoś champa + skina.

Sam nie wiem co, jak, może ktoś stąd wie dokładnie i wyjaśni.

Opublikowano

Nie wiem za bardzo o co ci chodzi, ale takie nagrody można oczekiwać na koniec II sezonu za wbicie określonego elo.

Opublikowano

Jesli chodzi o AW to dostawalo sie skorke "Koszmarnego Cho'Gatha" za partnersrwo wlasnie z firma Alienware.

Opublikowano

Nie, nie chodzi o nagrody pod koniec sezonu 2, alienware będzie dawało to za subskrypcje newsletteru czy coś takiego. Podałbym linka ale nie wiem gdzie to pisało na ich stronie.

Wiem tyle że trzeba sie zarejestrować na ich stronie, kliknąć żeby na e-mail przychodził newsletter i będą wysyłali kody.

@up

To jest nowe, z dzisiaj, nie to co kiedyś.

Opublikowano

Na stronce alienware najedźcie na "Follow Alienware" i dajcie na facebook'a. Jest coś o nagrodach z LoL'a. Macie info z twarzoksiążki:

Alienware has teamed up with Riot games to
celebrate the League of Legends Season 2 Regional
Finals and World Championship by giving away a
LoL item bundle that includes a champion + skin +
XP boost!

The only way to find out when the bundle is available is
by becoming an Arena member and
signingup for the Arena newsletter!

Head on over to www.alienwarearena.com today!

TUTAJ MACIE CO I JAK ZROBIĆ

7m9a.png

Opublikowano

Nie, nie chodzi o nagrody pod koniec sezonu 2, alienware będzie dawało to za subskrypcje newsletteru czy coś takiego. Podałbym linka ale nie wiem gdzie to pisało na ich stronie.

Wiem tyle że trzeba sie zarejestrować na ich stronie, kliknąć żeby na e-mail przychodził newsletter i będą wysyłali kody.

@up

To jest nowe, z dzisiaj, nie to co kiedyś.

No to sa darmowe skorki i postacie za zrobienie czegos dla nich np suba na Yt albo lubie to na FB ...

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

No to sa darmowe skorki i postacie za zrobienie czegos dla nich np suba na Yt albo lubie to na FB ...

Nie -___-. Po założeniu konta wchodzimy w link tego Giveawaya

http://www.alienwarearena.com/giveaway/league-of-legends-bundle-giveaway/44/

i gdy pojawią się nowe klucze musimy wykazać się refleksem i kliknąć GET KAY.

Teraz klucze się wyczerpały i czekamy na następne.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

haha albo tyle juz ich sie rzucilo, ze tamci zbankrutowali, albo to jeden wielki fake. siedze juz troche i cale czas odswiezam, a kluczow nadal 0 . -,-

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

Ogarniacie moze czy jak jakims cudem zdobede keya i nie zrealizuje go w ciagu tygodnia, to czy bedzie jeszcze dzialal? Problem ze zbanowanym kontem.

Opublikowano

Mam dokladnie ten sam problem ;D Tylko, ze niestety nikt nam nie pomoze. Chociaz powiem Ci, ze jezeli mi sie uda zdobyc go jakims cudem boskim, to dopiero wykorzystam go pozniej. Bez ryzyka nie ma zabawy ;) I wgl to nie powinni zablokowac, poniewaz ten kod nie bedzie uzywany.

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

haha albo tyle juz ich sie rzucilo, ze tamci zbankrutowali, albo to jeden wielki fake. siedze juz troche i cale czas odswiezam, a kluczow nadal 0 . -,-

Jezu. Oni nie rozdają kluczy co 10 min. Na maila dostaniesz info jak będą klucze.

Ja co 15 min odświeżam z nadzieją że coś się pojawi chociaż moim zdaniem to o tej porze raczej nic nie będzie.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

@up Bo Ty wszystko wiesz najlepiej i wszyscy maja sie Ciebie sluchac... Tia... Lepiej sie nie wypowiadaj jak nie wiesz, bo zalosne teksty walisz. Peace.

donguraleskosygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...