Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG][URIDIUM WARS] Jak być na x-1 wrogiej firmy nie mając 16 lvl !

Kupas512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym Tucie pokaże wam jak być na wrogiej mapie x-1 nie mając 16 lvl !

Potrzebne nam będą wrota ,

-może to być alfa, beta itp.

-5000 tyś urki.

Więc tak:

Wskakujemy we wrota (nie ważne jaka fala)

1.Ubijamy wszystkie alieny (Co mamy w danej fali)

2.Gdy je ubijemy pokazują się nam wrota do przeskoku na następna fale , lub do wyskoku z wrót,

3. Nie wyskakujemy z wrót

4.Wchodzimy w "COMANDER CENTER"

5.Po prawej stronie u góry mamy pokazane okienko do zmiany firmy(CHANGE CORPORATIONS), (Musimy być cały czas w wrotach)

6.Np. jesteśmy na na EIC to zmieniamy firmę na VRU lub MMO , gdy to zrobimy wyskakujemy z wrót i jesteśmy na tej mapie co byliśmy poprzednio czyli na x-1 byłej firmy !

7.DAJEMY MI LAJKA

Działa na 100% ! Sam testowałem skirna może dam kiedyś bo narzie firmy nie zminiam na UW ! :D

TuT by Kupas512(WojakPL)

WojakPL

Opublikowano

Najpierw trzeba mieć te wrota a mało kto gra w UW i ma tam wrota . Więc dla większości nie potrzebne ale może komuś się przyda :D

Opublikowano

Przydatne, jeśli w UW są misje jak w DO to można zrobić kilka fajnych na x4.

Taa... tyle że aby przyjąć te misje potrzebny jest 16 lvl więc ten bug nie pomoże w misji pomyśl ...

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Poza tym jak wrócić na własne mapy bez CPU skokowego?

Opublikowano

Jeśli ma się mniejszy niż 15 lvl to trzeba dednąć inaczej utkniesz tam :D

Na prawdę bezsensowny tutorial ..

Opublikowano

@up jak takie mądry to zrób lepszy tutorial , jak na razie to nie widziałem od Cb żadnego tutka.

Lub jakieś były , ale bezsensowne .

WojakPL

Opublikowano

Może ze 2 dałem nie były one rewelacyjne ale na pewno lepsze od tego .

Tylko szkoda poważki zmieniając firmę a jak tam ubijemy już 2-3 statki to i tak zaraz podleci jakiś mocny i nas uwali . Więc nic na tym nie zyskamy a jedynie stracimy ,,,

Opublikowano

@up omg , przecież można tam mieć FE z 15 lvl i się uwalić nawet sporo flaxów , które się zaczepiają ;d.

Mówisz o uracie poważki , ale jak ktoś chce zminić sobie firme to może spróbowac tego buga użyć

WojakPL

Opublikowano

Tak tylko komu nagle się zachce firmę zmieniać ... nadal uważam za bezsensowny tutorial ale to moje zdanie mów sobie co chcesz ...

Opublikowano

@up kurwa czy ja komuś każe zmieniać firmę , jak by ktoś planuje zmienić firmę to może spróbować użyć buga, to czekam na Twoj TuT o ile coś znajdziesz , Bo jak na razie to żerujesz na tutach innych ;)

(Było tu więcej bugow itp. tylko , że moje byle konto zostalo zbanowane i sie tematy usunely)

WojakPL

Opublikowano

Napisałem jak byk że to moje zdanie na temat tego tutka i tyle ...

Nie będę wdawał się z takim dzieciakiem jak Ty w dyskusje pozdro .

I już nie rób z siebie nie wiadomo kogo .. Znaleźć na innym forum bug skopiować i wkleić go tutaj też potrafię .

Opublikowano

@up skopiować ten Tut ?

Jeśli sądzisz po swoich tutach ...

Ten tut jest 100 % by ja !

WojakPL

Opublikowano

@up omg , przecież można tam mieć FE z 15 lvl i się uwalić nawet sporo flaxów , które się zaczepiają ;d.

Mówisz o uracie poważki , ale jak ktoś chce zminić sobie firme to może spróbowac tego buga użyć

od 2010 roku po wprowadzeniu ochrony dla nowych graczy , wroga x-1 to ostatnia mapa na którą warto lecieć nie wykonując misji. Kiedy wszyscy śmigali na udobocie może miało to sens, ale bugując nick. Od UDO 4.0 (którego dużo osób używa w UW) ten trick już nie działa.

­

­

­­

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...