Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę sobie pograć w gry via www. Może dacie linki do gier via www jakieś:):) Ja znam takie:

Gladiatus - Jeśli nie boisz się niebezpieczeństw pustkowia, jeśli dumnie przekraczasz granicę areny i możesz zwyciężyć każdego, kto cię wyzwie - wtedy przyłącz się do bezlitosnego świata Gladiatus! Polecam 11 serverer

Battle Knight - BattleKnight jest bezplatna internetowa gra online. Zostan Paladynem w lsniacej zbroi lub Mrocznym Rycerzem, który nie zna zadnych zasad.

Sam decydujesz jak ma rozwijac sie Twój rycerz...

Ogame - Ogame to strategiczna gra symulacyjna o międzynarodowym zasięgu. Tysiące graczy zbiera się jednocześnie, by grać ze sobą lub przeciw sobie. Aby grać z nimi, potrzebujesz tylko zwykłej przeglądarki internetowej. Aż 59 uniwersów.

Bite Fight - Bitwa pomiędzy Wampirami a Wilkołakami toczy się od wieków. Twoim przeznaczeniem jest zadecydować o jej wyniku.

Dark Pirates - Statki stały się szybsze, szybsze nawet od światła. Ładunki stały się bardziej cenne. Morze to teraz pustka wszechświata. Nadal nawigujemy używając gwiazd. Ale ze wszystkich rzeczy jest jedna, którą jesteśmy i zawsze będziemy

- PIRACI!

WarpFire - WarpFire jest grą akcji umieszczoną w przestrzeni kosmicznej. Tysiące graczy współzawodniczą w tym samym czasie. Aby grać, potrzebujesz zwykłej przeglądarki internetowej.

Ikariam - Szum morza, biały piasek na plaży i słońce! Na małej wyspie gdzieś na środku morza, powstaje starożytna cywilizacja. Pod Twoim przywództwem rozpoczyna się era bogactwa i odkryć. Witamy w Ikariam.

Metal Damage - MetalDamage jest symulatorem wyścigów online. Tysiące kierowców wyzywają się wzajemnie, aby trafić na szczyt rankingu!

Plemiona - Plemiona to przeglądarkowa gra online, której akcja osadzona została w średniowieczu. Każdy gracz posiada małą wioskę, którą ma doprowadzić do władzy i chwały.

Rozbuduj wioskę,

zostań członkiem plemienia,

pomóż przyjaciołom,

walcz przeciwko wrogom!

Podajcie linki do gier via www jakie znacie.

Opublikowano

Ale opisy musiałeś zerżnać z gier... może troszkę własnej inwencji...

btw. Jeśli jakieś pytania dot. Plemion jestem otwarty ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Vendetta - gra w ktorej zabawiasz sie w gangstera i rozwija swoje gangsterskie moce :D mozna przejmowac budynki transportowac surowce no i jest kilka serwerow ... :) ja osobiscie gram na S 8 :) konto mam do sprzedania jakby co :) to pm :)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Nie podawajcie prywatnych serverów O-game bo to shity.

Jedyne co mi przychozi na myśl i gra która mnie wciągneła na dłużej niż dwa tygodnie To: www.doh.pl

Masz bohatera, możesz się specjalizować w Pojedynkach(czyt. Walki 1vs.1) lub Wojsku(kupujesz wojsko Itp.) co jest w tym takie"fajne"?? to że nie musisz na nic czekac, Bardzo dużo jest itemów, Można przy tym spędzić naprawde sporo czasu ..^.^ Polecam

~~*~~Pisze poprawnie po Polsku~~*~~

Gunz (ijji)

lvl: 43 (bez uzywania hacków)

Clan: Bimbrownia

ulubiony Server: Quest 3

Style: K-style ,Sword + 2 shootgun