Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Prosze o Pomoc

RiCo~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz, cos sie zj**alo normalnie jak uzywalem tylko game booster bylo git, teraz zaczolem uzywac tych pliczkow sriczkow i tego bf tools i go*no i wgl broni swojej nie widze ani graczy a ni nic oczywiscie moge chodzic i strzelac tylko nie widze ani siebie ani kompanow ani wrogow (chodzi o kampanie)... Prosze o szybka pomoc ;( Jak to zrobic aby bylo tak jak wczesniej czyli przy instalowaniu bf'a bo przeinstalowywac go niechce ;( Wiec naprawde prosze o pomoc jak naj szybciej dam lajki i wgl a jak by ktos mogl mi np skonfigurowac te pliczki aby dzialaly i bylo wszystko widac i nie bylo takich wielkich lagow zebym mial np 20-30 fps podam namiary na kompa : Procesor; AMD Athlon? 64 X2 Dual Core Proccessor 4800+ 2.60 GHz Ram: 2,00 GB , Grafa; nVidia 8600 GT 512 mb prosze o odpowiedz ; ))

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

@Ref

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

", teraz zaczolem uzywac tych pliczkow sriczkow i tego bf tools i go*no i wgl broni swojej nie widze ani graczy a ni nic"

" bo przeinstalowywac go niechce"

włącz origin i zakładkę moje gry, kliknij PPM na BF'a i włącz opcję napraw instalację i idź dalej z instrukcją ;] tez miałem problem po próbie wgraniu czegoś, co źle wgrałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...