Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Truta na tiverii

Music World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bodziak 75, aura P i jazda na ripperki - gratulacje, przyznaj się: BS działał? ^^.

Na Tiverii nei działa Bs ;)

no ładna truta, gratki ;p

Opublikowano

Aż specjalnie przed chwilką ściagnąłem tiverię aby pochwalić się trutą którą mam, mimo że już nie gram na tiverii. :D

0811131527.jpg

Opublikowano

Bodziak 75, aura P i jazda na ripperki - gratulacje, przyznaj się: BS działał? ^^.

Na tiverii jest a przynajmniej było bonownie poprzez NPC. Jeśli nadal tak jest to BS odpada, czyli gratulacje dla twórcy itemka. :D

Na prawdę MEGA truta jak na hard. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Tą trutke sprzedałem :D Kupiłem dziś znów nową +4 do mixu ulepszyłem do +7 i weszły o takie bony :D :

sr 51

10 DT

10 Mistyki

5 szycie :D

Ss wstawie jutro bo teraz przerwa techniczna ;d

fs_pc.png

Opublikowano

O, witam tiveriowicza ;-)

Teraz trutka taka nie jest najlepsza, bo teraz top 1 to są z 20mistyki, kryt, itd po nowej mapce :)

tak, tylko ze truta jest wysmienita na DR/Ripka :P

@topic

ładne ;p na dt dobra

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

@G00D

Super truta ciekawe ile zmianek użyłeś :D

@Topic

Teraz na Tiveri to takie śr dużo już graczy w trutach ma :P no ale też gratuluje :D

Opublikowano

@G00D

Super truta ciekawe ile zmianek użyłeś :D

@Topic

Teraz na Tiveri to takie śr dużo już graczy w trutach ma :P no ale też gratuluje :D

Dałem za nią 100 bryłek + trute +9 full kd 47% śr 12 siła. :) Nie wiem jak teraz ile taka stoi, ale kiedyś była warta ok 150 b.

Opublikowano
No ,No,No Ładna :] .Miałem kiedyś na pandorze Sr 59 20dt 10kryt 12siła ,tyle że Medium :P pandorka

Na Pandorze odpalasz BS'a a tu on ręcznie robił bony... W dodatku to jest hard... ;)

@Top

Tylko pogratulować tej nowej trutki... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...