Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Weapon Patch Kit i Party Respawn

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co robi Weapon Patch Kit, i czy to to samo co Weapon Renewal Kit? I co lepiej wziąć - party Respawn czy Renewal Kit za Daily Jobs III?

Opublikowano

Weapon Patch Kit przedłuża broń na niewielką ilość czasu, od 1h do 3 dni, jakoś tak.

Weapon Renewal Kit też przedłuża bronie, ale można nim przedłużyć broń od 1 dnia do nawet na perma.

Weź to co ci się bardziej przyda, jak grasz Fireteamy, to bierz Party Tokena, jak nie to Patch Kita.

Opublikowano

Weapon Patch Kit przedłuża broń na niewielką ilość czasu, od 1h do 3 dni, jakoś tak.

Weapon Renewal Kit też przedłuża bronie, ale można nim przedłużyć broń od 1 dnia do nawet na perma.

Weź to co ci się bardziej przyda, jak grasz Fireteamy, to bierz Party Tokena, jak nie to Patch Kita.

chyba do 3 godzin ; )) joke max 1 day

nawet jak nie grasz ft to bierz respawn ..

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

3 dni z patch kita bo mi o tyle przedłużył broń ^.^

nie wiem czy da się wiecej. ale jednak tak jak wyżej pisałem lepiej respawny weź.

baner.png

Opublikowano

na wiki pisalo ze do 3 godzin

Od godziny do 3 dni. Ja polecam respawny, jak dla mnie są bardziej uniwersalne niż Patch kit. Częsciej mi się przydają

9368_gold.png

Opublikowano

Wedlug mnie tokeny. Jak kolega wyzej powiedzial nie grasz ft uzbiera ci sie bedziesz chcial kiedys grac ft przydadza ci sie.

Tokeny od 1h do 3 days - nie ma najmniejszego sensu brac ;p

Pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...