Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Minecraft subforum

S0NikX

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Subforum Mapy w Minecraft

• Tak
      9
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w dziale głównym minecraft jest dość duży syf...

Wszystkie tematy z kupowaniem serwerów,pomoca,propozycja,problemy,mapy itp wszystko pakowane w jedno miejsce.. trochę irytujące ponieważ jest dość sporo ciekawych map na MPC ,które w 30min wylatują już poza 1 stronę.. Fajnie by było gdyby minecraft miało subforum "mapy"

Minecraft to przede wszystkim budowanie więc żeby inni mogli szukać fajnych map na MPC powinno być takie coś.. Ułatwi to przegląd i upiększy dział MPC.. fajnie by było z takim subforum.. cały dział z mapami i szukamy to co chcemy.. a nie szukam mapy a tu spam pytaniami nic nie da się odszukać.

Robię mapę kilkadziesiąt godzin by potem pochwalić się nią na MPC wstawiam zobaczy ją kilka osób i po jakieś chwili temat już na 2-3 stronie.. i tak z każdą fajna mapą.. każde fora inne niż mpc mają subfora z mapami i to dobra sprawa..

I tylko to mnie denerwuje w minecraft Mpc ,bo to co wstawiam chciałbym aby ktoś zobaczył a nie ludzie odświezają tematy z pytaniami.. lub zakładają nowe a coś ciekawego leci gdzieś na za dupie

To co najpiekniejsze w minecraft jest chowane na MPC zastanówcie się ktoś kto nie gra w MC niech się nie wypowiada ,bo w minecraft chodzi w szczególności o budowanie i to powinno mieć swoje miejsce w dziale czyli subforum "mapy" Ten kto nie gra w MC nie skuma nas tych ,którzy grają w to.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Jestem za, tylko jeśli poddział miałby nosić nazwę ''Save''.

trochę irytujące ponieważ jest dość sporo ciekawych map na MPC ,które w 30min wylatują już poza 1 stronę.

30minut? Wystarczy 5minut i nie ma ;>

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Myślę że pomysł jest dobry, bardzo dobry.

Chociaż według mnie lepiej by było dodać po prostu do subforum "Download", zamiast Mapy.

Mapy, mody itp., ale tylko download ;) Dużo łatwiej by było wszystko znaleźć, a gdyby były same mapy to by strasznie mało tego było ; d

Tak jak napisałeś, wszyscy wkładają pytania dot. map, modów do jednego miejsca. A gdyby było takie subforum, łatwiej by się przeglądało.

Jestem oczywiście ZA :D

challenger.png

Opublikowano

Ja też jestem na tak.

Czasami zaglądam do działu "Minecraft" i szukam jakiejś fajnej mapy.

Żeby znaleźć jakiś temat z downloadem, to muszę przelecieć kilka stron w dziale, żeby coś znaleźć.

A gdyby powstało to subforum to poszukiwania mapy nie były by problemem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

1. Od czego są spisy? Tam są mapki

2.Co do topicu: Ja jestem neutralny. Co prawda to prawda - w mc jest czasami odswieżanie np. 30 map i wszystkie tematy z problemami idą na stronę 2-3. Ale pamiętajmy by z mc nie robić drugiego metina czy też choinki. Najlepiej niech wypowie się TCQ.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

1. Od czego są spisy? Tam są mapki

2.Co do topicu: Ja jestem neutralny. Co prawda to prawda - w mc jest czasami odswieżanie np. 30 map i wszystkie tematy z problemami idą na stronę 2-3. Ale pamiętajmy by z mc nie robić drugiego metina czy też choinki. Najlepiej niech wypowie się TCQ.

Ktoś aktualizuje spisy? Nie to z czym do ludzi wychodzisz? Wystarczy wejść w MC tyle dobrych map jest a szukać można wieki..

No ja też Neutral. Nie chcemy dodawać kolejnych działów które by zasyfiły Minecrafta.

Najlepiej niech wypowie sie jakiś Global.

Walnąłeś jak łysy o beton...

Dział mapy ,który zasyfi minecraft to chyba śmieszne.. ma ktoś się wypowiadać z globali kto nie gra w MC? kierzek trochę pograł wiem ale czy reszta wie coś o MC? panowie moderatorzy chyba nie wiecie co mówicie..mapy powinny mieć swój dział. Od budowania każdy zaczynał i minecraft stworzono po to aby budować.. wątpie by jakiś z aktualnych moderatorów miał jakąś wiekszą wiedzę o MC.. ,bo nawet nie rozumiecie na czym ta gra polega. Dali wam te uprawnienia i rangi tylko ze względu na to ,że pomogliście kilku osobom i wysłaliście kilkaset raportów. Pomagaliście po to by dostać moda.. i jeszcze takie farmazony piszecie "modowie minecraft" dla mnie dość doświadczonego gracza MC to śmiech na sali. Nie zdziwiłbym się jakbym miał więcej wiedzy o MC niż wszyscy modowie wszyscy razem wzięci.. Wy to się nadajecie.. boicie się wypowiedzieć? Teraz panowie moderatorzy poczekają aż wypowie się jakiś Global Moderator ,bo nie chce się im sprzeciwiać lepiej polizać dupsko i dopiero potem poprzeć globala w decyzji by nas zauważył z lepszej strony.. jak są błędy to trudno nie przyłożyłem uwagi do tego pisałem na szybko, to na tyle.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Pomysł sensowny, jeśli jest dużo tematów danej podkategorii to trzeba utworzyć subforum. Jestem za!

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Ktoś aktualizuje spisy? Nie to z czym do ludzi wychodzisz? Wystarczy wejść w MC tyle dobrych map jest a szukać można wieki..

Walnąłeś jak łysy o beton...

Dział mapy ,który zasyfi minecraft to chyba śmieszne.. ma ktoś się wypowiadać z globali kto nie gra w MC? kierzek trochę pograł wiem ale czy reszta wie coś o MC? panowie moderatorzy chyba nie wiecie co mówicie..mapy powinny mieć swój dział. Od budowania każdy zaczynał i minecraft stworzono po to aby budować.. wątpie by jakiś z aktualnych moderatorów miał jakąś wiekszą wiedzę o MC.. ,bo nawet nie rozumiecie na czym ta gra polega. Dali wam te uprawnienia i rangi tylko ze względu na to ,że pomogliście kilku osobom i wysłaliście kilkaset raportów. Pomagaliście po to by dostać moda.. i jeszcze takie farmazony piszecie "modowie minecraft" dla mnie dość doświadczonego gracza MC to śmiech na sali. Nie zdziwiłbym się jakbym miał więcej wiedzy o MC niż wszyscy modowie wszyscy razem wzięci.. Wy to się nadajecie.. boicie się wypowiedzieć? Teraz panowie moderatorzy poczekają aż wypowie się jakiś Global Moderator ,bo nie chce się im sprzeciwiać lepiej polizać dupsko i dopiero potem poprzeć globala w decyzji by nas zauważył z lepszej strony.. jak są błędy to trudno nie przyłożyłem uwagi do tego pisałem na szybko, to na tyle.

Oj chłopczku troche mocne słowa. Jesteś pewien że wiesz więcej niż my ? Ty zrobiłeś tylko tych kilka mapek z czego większość WorldEditem. A tak na marginesie to ci powiem że Minecraft to nie tylko budowanie map itp. tutaj wchodzą też pluginy, mody i zabawa. A co do tego twojego "lizania dupy" tematy subfor działów były wałkowane milion razy. I w większości przypadków były odrzucane.

Opublikowano

Oj chłopczku troche mocne słowa. Jesteś pewien że wiesz więcej niż my ? Ty zrobiłeś tylko tych kilka mapek z czego większość WorldEditem. A tak na marginesie to ci powiem że Minecraft to nie tylko budowanie map itp. tutaj wchodzą też pluginy, mody i zabawa. A co do tego twojego "lizania dupy" tematy subfor działów były wałkowane milion razy. I w większości przypadków były odrzucane.

powiedzial co wiedzial... takie sub potrzebne w mc i tyle

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Oj tam tyle subforum potrzebnych bo w głównym jest taki pierdolnik, że aż mi się nawet tam nie chce wchodzić, racja kogoś tam potrzeba kto by ogarnął to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...