Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot zle dziala zatrzymuje sie przeladowuje wiesza

sebafun1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w tytule boty mam dwa i oba zle dzialaja nie chca tez map bonusowych dobrze robic tylko stoja so to betabot 2.0 ten z tego forum i dot-web-crusher przeinstalowalem net frame od nowa i nic .prosze o pomoc

Opublikowano

mam to samo w BetaBot v2.0 to dziala doslownie chwile

i potem minimapa nie pokazuje gdzie jest moj statek wyznacza tylko 1 punkt...

zbiera nie dolkadnie perelki...

potwory bije tylko raz i zmienia cel...

nie utrzymuje dystansu jaki ustawiasz do bicia shipow (ma w opcjach kazdy dystans i rodzaj kull)...

po zmienienu mapy na jakies minute wraca do swietnego stanu i dziala jak nalezy lecz potem znowu sie zamula i swiruje...

az wkoncu wyskakuje blad i sie zamyka...

prosilbym o bota do zbierania perelek bo szczerze nie stac mnie by kupic sobie full elitke :D :D

Opublikowano

2x @up

BBot chodzi w porządku, tylko że na mapce nic się nie wyświetla co jest naturalne dla tego bota.

Nie robi poprawnie pergaminów, źle bije potworki, częste 'errory'. Jedynym rozwiązaniem jest założenie nowego konta

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

Tak jak powyżej panowie BetaBot działa bezbłędnie. Jeżeli macie jakieś problemy to naprawdę to nie możliwe. Jedyny błąd który mam i wiele osób także to na Dużej mapie (czarnej) w której wszystko pokazuje (twój statek ,npc , monstery i różne) jest taki błąd co nic się nie rusza. Ale to nie oznacza że twój statek też się nie rusza! zawsze popełniacie to samo i ten BetaBot was wkręca ;) Wszystko dobrze nalicza itd. Jeżeli macie jakieś problemy to nie wiem! musicie odinstalować i znowu zainstalować NET Frameworka 4 lub inne programy wymagające , to powinno pomóc :) A jeżeli nie to może być wina konta. Chociaż to naprawdę nieprawdopodobne ale to prawda :( Niestety ale na moim koncie nie robił pergaminów a na drugim wszystko było ok. Więc to jest bardzo niestabilny bot.

Chociaż proponował bym ci nawet zrobić Formata gdyby dalej nic nie pomogło ale wątpie że to się na coś zda :( Bardzo mi przykro jeżeli nic nie może pomóc Bot jest naprawdę godny uwagi i także darmowy.

Pozdrawiam! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...