Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokowanie strony internetowej..,.

MruuuuCzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem JEDYNYM administratorem komputera sposrod 4 uzytkownikow, gdy w c/windows/system32/drivers/etc zmieniam plik hosts to wyskakuje mi taki error:

33990551998230350137.png

Pomozcie co mam zrobic bo chce zrobic na zlosc bratu ktorego nie nawidze ;D

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

sprobowalem, teraz odpale strone ta co zablokowalem i zobacze czy nie dziala

WTF? 2 ZABLOKOWALO A 1 ZOSTAWILO xD?

Spojrzcie, co jest tutaj nie tak?

58737123986275477354.png

zablokowalo gry.pl i mpcforum.pl/mpcball ale wyspygier nie... co zrobilem zle :D?

jak cos te ip 74... to ip google zeby go na nie przekierowywalo

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

Opublikowano

Dopisz przed adresem www.

Sprawdzałem u siebie i pomogło :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Dopisz przed adresem www.

Sprawdzałem u siebie i pomogło :)

Sory, nie działa u mnie :)

Suois

Opublikowano

Kurwa co za zjebany komputer, nadal nie działa, wszystko usunełem i co? strona haxballa i gry.pl sa zablokowane a w tamtym pliku nic nie ma... co robic?

Suois

Opublikowano

@up pobierz beniamin home 3.1 to zadziała , program dla rodzicow ;D , ja go pobrałem :D , bo nie lubie mej siostry -.-

Licencjajest na 14 dni , ale wystarczy , że reinstal zrobisz i masz znow 14 dni , licze , ze pomogłem :D

WojakPL

Opublikowano

Zrób tak:

kliknij start>wszystkie programy> akcesoria i otwórz Notatnik jako administator. Jak już masz otwarty notatnik to wybierasz opcję Otwórz i szukasz hosts. Edytujesz i zapisujesz. I jest cement.

21bps1.png

Reklama.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...