Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbieranie I Sprzedawanie Itemow

Noix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys widzialem taki poradnik na allegro co gosciu zbieral itemki w v2 i sprzedawal je bez wychodzenia z v2. nie wiem na czym on polegal. ma ktos go moze i moglby udostepnic??

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

To nie możliwe... chyba, że by gm zrobił npc w v2 ale na to nie ma co liczyć... Może chodzi o to poprostu, że drugą postacią przychodził po itemy i sellał

であるSpidoo

Opublikowano

to na zwyklym metinie tak mozna...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

też widziałem jak gościu sprzedawał na allegro poradnik jak przenieść itemy bez wychodzenia z v2 i to było na pl

noix możesz nam zdradzić ?

10775.jpg

13394.jpg

32408.png

30549.png

28252.gif

Opublikowano

to bananie proste trzeba mieć minimum dwa konta i dwie swoje gildie lub jedną swoją druga kolegi

jedno konto w gildi A

drugie konto w gildii B

konto w gildi A bije sobie w v2 i zapełnia eq wywołuje wojne z gildią B (w której ma swoje drugie konto)

wchodzi na wojnę i przerzuca itemki daje zmien postać i dalej jest w v2 :P

Opublikowano

@up ciekawe...

@tomo717

to ja sie pytam czy ktos to wie :P

Opublikowano
to bananie proste trzeba mieć minimum dwa konta i dwie swoje gildie lub jedną swoją druga kolegi

jedno konto w gildi A

drugie konto w gildii B

konto w gildi A bije sobie w v2 i zapełnia eq wywołuje wojne z gildią B (w której ma swoje drugie konto)

Innego sposobu nie ma chyba że ... kiedyś był bug ale pewnie już dawno naprawili nie wiem

76561198090890807.png

Opublikowano

jaki bug opowiedz

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

A skoro jestesmy juz przy V2 to działa coś takiego że bierzemy ślub z drugim kontem, idziemy np. żoną do v2 a mąż jest w m1 i uzywamy tp przez obraczke do żony, czyli tak jak by wejście do v2 bez przepustki :P

Opublikowano

jedno konto w gildi A

drugie konto w gildii B

A ja sie z tym nie zgodze. Poniewaz nie mozesz podczas wojny handlowac z przeciwnikiem. mozesz tylko z sojusznikiem , wiec musisz przezucic przez postac w jednej gildii

Jakem rad żeś to przeczytał. Proszę o minusa

Opublikowano

Propos wojny można handlować z wrogiem...

wystarczy ze upuścisz item na niego (pojawi się okno handluj)

a jeżeli chodzi o obrączki to nie działa!

nie można się za jej pomocą teleportować w v2 w dt i kilku innych miejscach

(podajże las)

P.S mój pierwszy post xD

Opublikowano

Byl bug byl ale raczej naprawili z tego co wiem. Moze na obejsciu z starym patchem??

Masz dwa konta w v2

jednym expisz (P1)

druga np Buff (P2)

Zanim pojdziesz P2 do v2 kupujesz pare tobołów.

P2 Otwierasz sklep z jakims smiecie.

Przychodzisz P1, dajesz opcje sprzedaj i sellasz co chcesz ;]

Chyba fixxed

Opublikowano

DO wypowiedzi @up : bez sensu ponieważ konto 2 (p2) musi mieć kase, którą płaci za te itemy więc jeżeli to twoje konto to wyjdziesz na to samo... wiem to po tym chociażby, że jak chce u kogoś coś sprzedać jak ma otworzony sklep to pisze mi, że ta osoba musi zakceptować (czyli kupić to)....

A z tą wojną gildi i przełożeniem itemów na 2 postać to racja ale to nie jest żaden cudowny sposób...

であるSpidoo

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale górnik z ciebie...

juz npisze cos zeby nie było %

robimy wojne z drugim kontem i przerzucamy itemsy :P

Opublikowano

Właśnie był bug, że w zwykłym sklepiku można było sprzedawać itemy. Buffem otworzysz sobie sklep z byle czym, a swoją postacią klikasz przy sklepie "Sprzedaj" i sellałeś itemki :)

@nesz1

Właśnie nie wyskakiwało takie coś i sprzedawało się normalnie jak do jakiegoś npc.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Panowie to jest zwykły przeżut ;P

user Banitt wszystko elegnco opisał

2010Najgorszy rok . ;/

Smoleńsk

Karaków

ExpBot

Opublikowano

A ja sie z tym nie zgodze. Poniewaz nie mozesz podczas wojny handlowac z przeciwnikiem. mozesz tylko z sojusznikiem , wiec musisz przezucic przez postac w jednej gildii

A jeśli przeciągniesz item na 2 osobę bądź przerzucisz metodą drag-and-drop? Na wojnie rzecz jasna ;)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Był kiedyś topic że pierwsza osoba klika na tego przenoszącego i tam wejdz alie jeszcze nie wchodzi. 2ga postać musi być koło niej i kliknąć teleport obrączką i wtedy wchodzimy do v2 2gą postacią i powinno nas przynieść tam ale nie wiem czy jeszcze działa.I to był bug żeby wejść 2ma postaciami na jedną przepustkę.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...