Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]RPK-74M vs M25-IAR RPK

HeinekenTrade

RPK-74M Vs RPK-M25-IAR  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. RPK-74M Czy RPK-M25-IAR?

• RPK-74M
      5
    • RPK-M25-Iar
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Uzbierałem trochę Funds i mam pytanie jaką broń z RPK lepiej kupić

->> RPK-74M

->> RPKM25-Iar

I jeśli by dało radę to pisać jakie obrażenia mają poszczególne bronie.

Na jakim dystansie się sprawdzają

Opublikowano

Ok.

Zobaczymy kupiłem IAR nie jestem zadowolony ponieważ mało celny jest :D

Uzbieram trochę funds i się ulepszy ;D

Iar no jest celny,ale na małe dystanse nawet jeśli kupisz dodatki do tego Iar-a to i tak będzie lipa nie ma co się oszukiwać,ale da się zapanować nad bronią ogólnie wpadłem na pomysł by zmniejszyć dpi w myszcze na mniejsze czyli na 800x800 tylko nie każdy ma zmienne dpi w myszce.

A tak btw.Gram często mg36 przy dpi 1200x1200 i ogólnie cisne na dalekie dystanse,ale jak są ludzie naprawde hard i nie ma czasu na użycie z celownika(gdyż co chwilę zalicza się deda) wtedy dopiero biorę Iar-a,a tak to kompletnie Iar leży bez użyteczny... gdyż zabicie snipera gdzie wystaje lekko tułów czy maciupenki łepek graczy to z cudem idzie zabić takiego gracza nie mówiąc jak szybko idzie amunicja.

Opublikowano

Iar no jest celny,ale na małe dystanse nawet jeśli kupisz dodatki do tego Iar-a to i tak będzie lipa nie ma co się oszukiwać,ale da się zapanować nad bronią ogólnie wpadłem na pomysł by zmniejszyć dpi w myszcze na mniejsze czyli na 800x800 tylko nie każdy ma zmienne dpi w myszce.

A tak btw.Gram często mg36 przy dpi 1200x1200 i ogólnie cisne na dalekie dystanse,ale jak są ludzie naprawde hard i nie ma czasu na użycie z celownika(gdyż co chwilę zalicza się deda) wtedy dopiero biorę Iar-a,a tak to kompletnie Iar leży bez użyteczny... gdyż zabicie snipera gdzie wystaje lekko tułów czy maciupenki łepek graczy to z cudem idzie zabić takiego gracza nie mówiąc jak szybko idzie amunicja.

Się nie zgodzę ulepszyłem wszystko na max jak się dało i gra się świetnie na bliskie jak i dalekie dystanse, gra się nią tak jak by miała eliminator rozrzutu :D i z nabojami też sobie poradziłem.

Opublikowano

Się nie zgodzę ulepszyłem wszystko na max jak się dało i gra się świetnie na bliskie jak i dalekie dystanse, gra się nią tak jak by miała eliminator rozrzutu :D i z nabojami też sobie poradziłem.

To dobrze,ale w takim razie tak z ciekawości zajebiesz kogoś z tej broni na 100 metrów albo i więcej ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...