Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Nowy podział na klasy!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-,-

Tyle powiem.

Będzie tyle bugów, błędów, gra się jeszcze bardziej zrypie. Są 3 klasy i jest dobrze, a tu 6? Pewno przez tydzień nie będzie można grać, bo to nie jest takie hop siup, trza pozmieniać imprezy, może nawet osiągi będą inne ...

Btw, skąd masz takie info?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Up oficjalnej stronie na FB jest wszystko,jest też na stronie World'a.

Z tymi błędami i problemami to fakt bo na pewno będą,ale to już normalne w ich wykonaniu.Moim zdaniem może to być dobry pomysł ze względu na równość rozgrywki,bo często się zdarza że słabe wozy muszą konkurować z tymi najlepszymi i do końca nie jest to fer.Do tego może być lepiej bo teraz auta są bardzo porównywalne i dużo aut ma prawie takie same statystyki więc teraz będzie urozmaicone.Czekamy do wprowadzenia ale przed tym przecież mają dodać Drag więc myślę że nie zrobią na w h*** :D

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

dobrze że będą nowe klasy, bo aktualne są po prostu do kitu. No bo kto słyszał żeby auto z T2 np. BMW M3 sport evo ucierało nosa samochodom z T3, a lambo LP560 z T3 mierzyło się z T2 bo w T3 nie ma szans....

Opublikowano

"W ostatnich tygodniach dużo mówiliśmy o nowym podziale samochodów na Klasy. Obiecaliśmy, że zdradzimy więcej informacji na ten temat i właśnie teraz nadszedł na to czas.

Przede wszystkim, nowe Klasy Samochodów będą miały duży wpływ na wiele rzeczy w Need for Speed World. Najbardziej oczywistą zmianą jest sposób klasyfikacji samochodów. Obecne Klasy to przeszłość. Teraz samochody będą sklasyfikowane w jednej z sześciu klas, w zależności od prowadzenia, przyspieszenia i prędkości maksymalnej. Warto zaznaczyć, że samochody nie będą już ograniczone tylko do jednej klasy, a ich klasyfikacja będzie się zmieniać w zależności od zainstalowanych w nich części.

Jak już mówiliśmy, nowe Klasy Samochodów będą miały wpływ na więcej spraw, w tym także na dostosowywanie osiągów, dobór przeciwników, wyścigi, pościgi i wiele więcej. Zamiast jednak ujawniać wszystko od razu, będziemy publikować wiele blogów na ten temat do czasu wprowadzenia nowych Klas Samochodów.

Śledźcie naszą stronę oraz profil na facebooku, aby być na bieżąco z informacjami o tej nowości, która wprowadzi dużo zmian do gry!"

Wrzucam jakby ktoś zadawał durne pytania "skąd wiesz", "pokaż gdzie to jest" :) ( dla leniuchów którym się nie chce wejśc na fb, albo na strone nfsw ) ;p

Mi się podoba opcja z możliwością zmiany klasy samochodu, bo jeden uwielbia silvie, a drugi murcielago i szanse sa bardzo nierówne ;/ Może wreszcie wypali coś fajnego w grze, gdy pisza cos na tyle oficjalnie, że wielką gafą było by tego nie wprowadzic w życie, o czym doskonale wiedzą, ale no cóz zobaczymy :) Ja na ta chwile pomysł odbieram pozytywnie i mi się podoba :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

A nu może i się przekonam do tych klas :)

Sam jestem ciekawy jak to wyjdzie, miejmy nadzieję, że ku dobra worlda i jego graczy. Szkoda tylko, że nie podali kiedy nastąpi ta zmiana :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A nu może i się przekonam do tych klas :)

Sam jestem ciekawy jak to wyjdzie, miejmy nadzieję, że ku dobra worlda i jego graczy. Szkoda tylko, że nie podali kiedy nastąpi ta zmiana :/

znając ich,napewno nie za szybko :)

Opublikowano

Według mnie nie jest to zły pomysł napewno będzie lepszym pomysłem niż nowa edycja skill modów czy wyrzucenie policji z jazdy dowolnej to była najlepsza zabawa wtedy coś się działo.A powracając do tych skilli popsuli ogolnie osiągi leveli bo teraz lvl nie ma takiego znaczenia.

Opublikowano

Ja tam jestem optymistycznie nastawiony do tego pomysłu ludzi od Worlda.

Sam jestem bardzo ciekawy jak to będzie wyglądało. Zawsze to jakaś odmiana.

Nowe podział na klasy, nowe serwery, zaczynają banować nieuczciwych graczy i do tego jeszcze dragi na horyzoncie, wreszczie zaczyna się coś dziać na plus :).

Opublikowano

Na pewno będą takie wyścigi, w których wszystkie klasy będą mogły się ścigać. Najlepsze jest to, że EA pisała kiedyś na Fb, że będzie T4 <może ktoś pamięta??> a teraz piszą, że będzie nawet T6. Ładnie kłamią, żeby nie było z tymi klasami jak z kanionem :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Up masz racje - było o T4 i to często w AscMarc'ach na na forum.Jak widać mają gdzieś obietnice.Miejmy nadzieje że z dragiem tak nie będzie.Bo te kaniony to przegięcie bo ciągle gadali że to dodadzą a tu dupa,ale może było to spowodowane zmianą z BB na QuickLimeGames.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

miast tych klas wolał bym kaniony ;) i znając życie 2 ostatnie klasy będą only biusty ;) ale cóż poczekamy zobaczymy ;)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

System dosyć stary, np Shift 2 UNLEASHED. Zamiast klas i modyfikatorów skilli mogliby ruszyć dupę i dodać kaniony, drift nowe power up'y, próbę prędkości, naprawić chat i dodać więcej aut na IGC. No cóż może za 20 lat się doczekamy :P

Opublikowano

Na głównym forum nfs world'a . Było coś o nowych autach tzn propozycje a administratorzy

się powiedzieli " pomyślimy ". Nie wiem ile w tym prawdy. Nie mam linku jak znajdę to dodam...

Możliwe że podczas tych nowych podziałów na klasy dostaniemy mase nowych aut!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...