Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Nazwa Pluginów do servera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chce ulepszyć mój server , bo mam swój server 15slot i nikt prawie nie gra bo już się wszystkim znudziło grać bo nudy były robiłem eventy/wyścigi/zawody ale to juz im się znudziło inni mówili ze mam ulepszyć server ale nie znam pluginów. Podacie jakieś fajne ?? np: skile ze można mieć coś w tym stylu , wiem jest dużo tych pluginów ale niewiem jak się nazywają (Prosze o pomoc) daje lika każdemu kto mi pomoże.

Opublikowano

Skille: plugin :mcmmo (Wpisz w google na pewno znajdziesz)

Linki do fajnych plików servverowych:

http://www.mpcforum.pl/topic/635999-dl131-pliki-serwerowe-by-br3nd-f-b-update-v20-najnowszy-bukkit-r10-rekomendowana-wersja/

http://www.mpcforum.pl/topic/651428-dl-pliki-serwerowe-by-glinczer-131-v31-update-07082012r-porzadki-w-pluginach-freebuild-craftbukkit-r10/

Lub znajdź kogoś kto ci pomoże server ogarnąć

Opublikowano

GetFun podałem mi strone Bukkit.org . a mi chodzi o nazywa niektórych pluginów ..

Spoko, ale tam masz podprzadkowane wszystkie pluginy doich rodzaju, wiec jezeli interesuje cie cos to tam patrzysz, nie widze problemu.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zacznijmy od tego że żadne porządne pluginy nie wejdą Ci na serwer 15 slotowy, które zapewne ma z 1 gb ram'u.

A jeżeli już tak bardzo jakieś chcesz to wypisz te co obecnie masz, postaram się dobrać żeby nie lagowały

Opublikowano

Zacznijmy od tego że żadne porządne pluginy nie wejdą Ci na serwer 15 slotowy, które zapewne ma z 1 gb ram'u.

A jeżeli już tak bardzo jakieś chcesz to wypisz te co obecnie masz, postaram się dobrać żeby nie lagowały

Jezeli jest to server z hostingu, to ma max 750 mb RAM , czyli tak naprawde nic.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

a zna się ktoś na survival games ?? a i czy starczy 15slot albo 20slot jak tak to by mi ktoś pomógł w robieniu survival games prosze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...