Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark lord ciagle disconnected

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram dark lordem i ciągle mnie wypierdziela za przeproszeniem z mu xD

Internetu nie ma przez sekundę to mi DL kicka. Podczas gdy RF/EE stoją dalej.

Da radę coś z tym zrobić? ;/ Podejrzewam, że to przez tego skilla od DL.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Hmmm, wydaje mi sie ze nawet jesli by mial wieksza przepustowosc lacza to i tak by go pzy tym skilu na danym serverze lagowalo i kickalo z gry. Wydaje mi sie ze te lagi danego skilla sa od strony servera, moze jest zbugowany lub nie dopracowany na tyle by nie lagowalo. Powinna to byc przyczyna servera a nie przepustowosc lacza. Nawet jesli by go mialo lagowac podczas uzycia skilla a skill by byl odbugowany i w pelni sprawny to napewno by nie wywalalo z clienta, tylko by mial lagi. Moze to tez byc wina clienta

Opublikowano

Gram na serverze yggdrasil - global :D Żaden priv. Proszę mi powiedzieć jak zwiększyć to ''przepustowość łącza'' Z góry dzięki.

Merlin_PL.png

Opublikowano

jeśli XP to :

Z pewnością nie wszyscy wiedzą, że Windows XP, chyba najbardziej ukierunkowany na współpracę z Internetem, domyślnie ogranicza dostępną przepustowość połączenia do zaledwie 20% za sprawą tzw. pakietów QoS (Quality of Service). W tym celu z menu Start wybieramy Uruchom i wpisujemy polecenie gpedit.msc. Uruchamiamy w ten sposób narzędzie Zasady grupy. W gałęzi Konfiguracjakomputera rozwijamy Szablony administracyjne - Sieć - Harmonogram pakietów QoS.

W prawej części okna zaznaczamy opcję Ogranicz rezerwowalną przepustowość i z jego menu podręcznego wybieramy polecenie Właściwości. Teraz zaznaczamy pole Włączone i określamy limit przepustowości - proponuję 0%. Zatwierdzamy zmiany przyciskiem OK i restartujemy komputer.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Witam.

Gram dark lordem i ciągle mnie wypierdziela za przeproszeniem z mu xD

Internetu nie ma przez sekundę to mi DL kicka. Podczas gdy RF/EE stoją dalej.

Da radę coś z tym zrobić? ;/ Podejrzewam, że to przez tego skilla od DL.

Pewnie to skill Dl albo duszki albo ten czarny promien jeden z tych nowszych ale jak ja gralem mnie nei wywalalo tylko lagowalo widac masz slabszy komputer i wywala cie z serwera ale lipa ;/ Moze jak zmienisz ustawienie nie bedzie wywalalo sprobuj :P

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

mój komputer raczej dobry, internet też. 3 konta odpalam, ale nawet jak jest jedno tylko to i tak mi dl wypierdziela ;/// lipa. zrobiłem to z tym przyśpieszeniem neta i nic ;/

Merlin_PL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...