Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Admin Shop - ceny

Trupioblady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc. Nie wiem jakie dać ceny to adminshopu :( Jeżeli 1 diament bedzie kosztowal 20 a jak ktos go sprzeda to dostanie 10, to jakie ceny powinny byc w innych itemkach ? Prosiłbym podać także ilość. Z góry thx, dam +++++++++ :)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Zależy jak się zarabia na serwie i ile .. I jaki rodzaj serwa bo jak masz np. skyblock (wątpie) to ceny itemków nawet takich jak dirt będą dość spore .. A poza tym nikt Ci tu nie wypisze cen wszystkich itemków ...

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

Tzn, nie wszystkich tylko te podstawowe, np kolorowa welna, nie kazda z osoba, cbble, diaxy zloto, te kilkanascie podstawowych, chodzi o freebuild.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Pogrupuj je sobie najpierw . Np. dirt cobblestone itp w jednej cenie a np. drewno itp w wyższych cenach .. To proste jest tylko troche pomyśleć trzeba .

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

No to masz dla przykładu:

Kolorowa Wełna: 20-56$

Cobel: 25-56$

Diax:(zależy jaki zarobek: 40-7000$)

Złoto:50-456$

Jeśli jakieś inne jeszcze to pisz :)

I'm happy :)

Opublikowano

Słuchaj. Ja grałem w poprzednie wakacje na bardzo dobrym i stabilnym serwerze FB gdzie było wszystko po 1zł. Tylko uważaj, bo tam był pewien bug. Kupowałeś stack drewna za 1zł przerabiałeś na deski i z desek drzwi. Jedne drzwi to 1zł. ^^

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...